ΠΑΟΚ

Μέχρι Δευτέρα του χαφ

Μέχρι Δευτέρα του χαφ
Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, φαίνεται να καταλήγει στον επιτελικό χαφ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες εκτός του ότι ο συγκεκριμένος επιτελικός χαφ είναι Ευρωπαίος τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν γίνει είναι ότι είναι 30 χρονών και ότι την στιγμή αυτή ανήκει σε άλλη ομάδα με την οποία έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.
Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο στο πέμπτο του και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους την Πετερσούτε, ομάδα Δ΄ κατηγορίας, στο οποίο ο Γιώργος Παράσχος θα πραγματοποιήσει σίγουρα δοκιμές ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γκλεν Σάλμον εξαιτίας της θλάσης στην γάμπα που ταλαιπωρεί τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό.

Όσο για την σημερινή απογευματινή προπόνηση αυτή ολοκληρώθηκε με το πρόγραμμα της να περιείχε ασκήσεις τακτικής, με επίκεντρο τον έλεγχο της μπάλας στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε αυτήν δεν πήρε μέρος ο Γκλεν Σάλμον λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες με την θλάση στη γάμπα που κληρονόμησε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.
Απών ήταν επίσης ο Ντάνι Φερνάντεζ για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό από την πρωινή προπόνηση καθώς και ο Χρήστος Μελίσσης λόγω διάτασης του έσω πλαγίου συνδέσμου.

Χορηγός η «ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.»
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την «ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.», η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε «Επίσημο Χορηγό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.
Παρουσίαση Εταιρείας
Φιλοσοφία

Η ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. έχει ολοκληρώσει από το 1964 ως σήμερα μεγάλο αριθμό έργων, κυρίως ιδιωτικών (αγορές - αντιπαροχές), όπως πολυκατοικίες, συγκροτήματα μονοκατοικιών με πισίνες, εξοχικές κατοικίες, ενώ δραστηριοποιήθηκε και σε δημόσια έργα. Η εταιρεία ειδικεύεται στον κλάδο τόσο των τεχνικών μελετών, όσο και των κατασκευών, σε ιδιωτικά (μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες) και δημόσια έργα, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Δραστηριότητες

Η ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, με τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας που συνάδουν πάντα με την προστασία του περιβάλλοντος και την εναρμόνιση των έργων με αυτό. Παρακολουθεί με συνέπεια τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο και συντονίζεται με όλες τις νέες πρακτικές που κάνουν πιο εύκολη και πιο αποδοτική την εργασία. Εγγύηση για την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων στη διάρκεια κατασκευής, είναι ο εξονυχιστικός σχεδιασμός του έργου, ο συνεχής έλεγχός του και η μεγάλη πείρα της εταιρείας στις κατασκευές. Παράλληλα, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, άριστα καταρτισμένοι, παρακολουθεί την ανέγερση του έργου σε όλα τα στάδιά του, επιβλέποντας και καθοδηγώντας συνεχώς τα συνεργεία, ενώ παράλληλα ένα δίκτυο εργοδηγών και εργατοτεχνικού προσωπικού καλύπτει όλες της ανάγκες της κατασκευής.

Στόχοι

Αποστολή της εταιρείας είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες του πελάτη, πρώτα δημιουργώντας ένα ασφαλές και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας, παρέχοντας ικανοποίηση εργασίας και δίνοντας στο προσωπικό τη δυνατότητα να επιτύχει τους οικονομικούς στόχους. Στόχος της είναι να σταθεροποιήσει τις σχέσεις με τους πελάτες της, κάνοντας την υπέρβαση στις προσδοκίες τους, με κέρδος την εμπιστοσύνη τους μέσω της εξαιρετικής εργασίας που προσφέρει κάθε μέλος του οργανισμού.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ