ΠΑΟΚ

Μέχρι το καλοκαίρι ο Νασιμέντο

Μέχρι το καλοκαίρι ο Νασιμέντο
Βουκοτιτς

Ο Νασιμέντο έρχεται στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια

Ο Ίντιο είναι 27 ετών και παίζει σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά. Την Πέμπτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να υπογράφει στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει 50.000 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου και θα υπάρχει οψιόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης για ανανέωση για ακόμη δύο χρόνια.
Ποιος είναι ο Νασιμέντο

Ο Ζοζέ Σάτιρο Ντο Νασιμέντο είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1979 με τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια να τα πέρασε στην Κορίνθιανς, στην οποία αγωνίστηκε από το 1995 μέχρι και το 2001. Με τη μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας κατέκτησε αρκετούς τίτλους, κορυφαίος από τους οποίους ήταν το Μουντιάλ των συλλόγων του 2000, ενώ ακόμη κατέκτησε το πρωτάθλημα της Βραζιλίας του 1998, το Κόπα Σάο Πάολο του 1999, το πρωτάθλημα του Σάο Πάολο του 1999 και του 2001. Μετά από την Κορίνθιανς αγωνίστηκε στην Γκοϊάς, ενώ από το 2002 μέχρι και σήμερα αγωνίζονταν στην Κορέα.

Ξεκαθαρίζει για Χασιώτη
Διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμπεριλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής μέρας (10:00 και 15:30 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής), στις οποίες συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Κυριάκου Τοχούρογλου που ταλαιπωρείται από ίωση και του Διονύση Χασιώτη εξαιτίας της λήξης του συμβολαίου του με το θέμα του να ξεκαθαρίζει σήμερα.

Τέλος, ο Ζαγοράκης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα. Από την πλευρά του ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς όρισε την επόμενη προπόνηση για τις 15:30 της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με απόφαση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, καθιερώνεται έξτρα εξειδικευμένη προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα για όλους τους ποδοσφαιριστές, σε γκρουπ. Αύριο εξάλλου το πρωί στις 10:00 γίνεται η αρχή με το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ