ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μεγάλες στιγμές στην Τρίπολη

Μεγάλες στιγμές στην Τρίπολη
Αστέρας Τρίπολης άνοδος

Μεγάλες στιγμές ζει η Τρίπολη καθώς την Κυριακή το καμάρι της πόλης ο Αστέρας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία

"Η μεγάλη στιγμή του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ έφτασε. Επιτέλους μία ομάδα της Αρκαδίας μας, της Τριπολιτσάς μας συμμετέχει στα ποδοσφαιρικά Σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είμαστε ΟΛΟΙ υπερήφανοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι. Θέλουμε να γιορτάσουμε, να χαρούμε, να πετάξουμε! Να ζήσουμε τη στιγμή!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους απανταχού ΑΡΚΑΔΕΣ σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE με την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και ευχαριστεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για τη δημιουργία του συλλεκτικού φακέλου με μεγάλη σημειολογική, αλλά και φιλοτελιστική αξία.

Θέλουμε να συνεχίσουμε το νέο ύφος και ήθος που η ομάδα μας εισήγαγε στο ποδόσφαιρο και σας καλούμε να υποστηρίξετε την ομάδα μας με όλη σας τη δύναμη μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Τέλος, ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους με οποιαδήποτε ιδιότητα στο ποδόσφαιρο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και επιτυχίες."





Ξαφνικά προβλήματα με Ζεάν και Καλί

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένει την αυριανή μέρα ο Πάολο Κάμπος για να δει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι Ζεάν Κάρλος και Καλί, οι οποίοι αμφότεροι τραυματίστηκαν στην χθεσινή προπόνηση και αποχώρησαν με τράβηγμα στο πόδι. Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τη Λάρισα παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη για την ώρα.

Εξάλλου ο Καρντόσο μπορεί να γυμνάστηκε χθες, αλλά πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει πρεμιέρας. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι Στρατάκης, Κουσκουνάς.




TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ