CHAMPIONS LEAGUE

Μεγάλη ανατροπή η Άρσεναλ στην Λιέγη

Μεγάλη ανατροπή η Άρσεναλ στην Λιέγη
εντουάρντο βίτσελ

Η Άρσεναλ κέρδισε την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 5ο λεπτό (videos)

Σταντάρ - Άρσεναλ 2-3

Σκόρερς: 2' Μανγκαλά, 5' πέν. Γιοβάνοβιτς / 45' Μπέντνερ, 79' Βερμάελεν, 81' Εντουάρντο
Γήπεδο: "Μορίς Ντουφράσν", Λιέγη
Διαιτητής: Εντουάρντο Ιτουράλντε Γκονθάλεθ

Καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο Champions League σίγουρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει η Σταντάρ Λιέγης, καθώς κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά.

Το σκορ στο Βέλγιο άνοιξε ο Μανγκαλά με συρτό αριστερό σουτ στην αριστερή γωνία του Ιταλού πορτιέρο, Βίτο Μανόνε στο 2'.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς ξεγέλασε τον διαιτητή και κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος στο 5' και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Άρσεναλ κατάφερε πριν την λήξη του πρώτου μέρους να μπει ξανά στο ματς, καθώς μείωσε στο 45' με το πλασέ του Νίκλας Μπέντνερ.

Οι "κανονιέρηδες" κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 79' με το κοντινό πλασέ του Βερμάελεν, τέρμα που πάντως δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Βέλγος ήταν σε θέση οφ-σάιντ, όταν του έγινε η κεφαλιά πάσα έπειτα από σέντρα από αριστερά.

Δύο λεπτά μόλις αργότερα ολοκληρώθηκε η ανατροπή για την Άρσεναλ με το κοντινό πλασέ του Εντουάρντο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Τόμας Ροσίτσκι ήταν για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ έπειτα από ενάμιση χρόνο που απουσίαζε λόγω τραυματισμού, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο ως αλλαγή στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σάββατο και μάλιστα σκόραρε.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Σινάν Μπολάτ, Καμοτσάτο, Σαρ, Μανγκαλά, Ρικάρντο Ρότσα, Βίτσελ (84' Τραορέ), Καρσέλα-Γκονσάλες, Βιλφρέντ Νταλμά (80' Γκορό), Μίλαν Γιοβάνοβιτς (59' Νικαϊσέ), Ντε Καμάργκο, Μποκανί.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μανόνε, Εμπουέ (78' Σανιά), Γκαλάς, Βερμάελεν, Κλισί, Σονγκ, Φάμπρεγκας, Ροσίτσκι (70' Ράμσεϊ), Ντιαμπί, Εντουάρντο (86' Γουΐλσαϊρ), Μπέντνερ.

H βαθμολογία

1. Άρσεναλ 3 (3-2)
2. Ολυμπιακός 3 (1-0)
3. Άλκμααρ 0 (0-1)
4. Σταντάρ Λιέγης 0 (2-3)

Σταντάρ - Άρσεναλ 2-3



Σταντάρ - Άρσεναλ 2-3 (ξεχωριστά τα γκολ)





















































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ