CHAMPIONS LEAGUE

Μεγάλη ανατροπή η Ίντερ, 0-0 η Μπαρτσελόνα

Μεγάλη ανατροπή η Ίντερ, 0-0 η Μπαρτσελόνα
ντάνι αλβες

Μεγάλη ανατροπή με 1-2 στο Κίεβο για την Ίντερ με γκολ στο 86' & το 89', Ρουμπίν - Μπαρτσελόνα 0-0 (videos)

Οι Ιταλοί κατάφεραν να περάσουν έτσι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, ενώ από 5 έχουν Ρουμπίν και Μπαρτσελόνα, με τους Ρώσους να υπερτερούν στην ισοβαθμία.
Ρουμπίν Καζάν - Μπαρτσελόνα 0-0

Γήπεδο: "Σέντραλ Στάντιουμ", Καζάν
Διαιτητής: Κόνραντ Πλάουτς (Αυστρία)

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και μόλις στο 3' είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πλασάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ριζικόβ.

Οι Καταλανοί πίεζαν και είχαν δύο ακόμη ευκαιρίες στα μέσα του πρώτου μέρους με τον Ινιέστα να πλασάρει ψηλοκρεμαστά χωρίς να βρίσκει στόχο και τον Μέσι να τους περνάει όλους, αλλά ο Ριζικόφ να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει.

Οι Ρώσοι είχαν πρώτη τους καλή στιγμή στο 41' με τον Ριαζάντσεβ να κάνει την προσπάθεια από δεξιά και το σουτ, με τον Βαλντές να μπλοκάρει.

Ένα λεπτό μόλις αργότερα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Ινιέστα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ριζικόβ και ο τελευταίος απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Ισπανού, ενώ στο 45' ο Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά έκανε καλό πλασέ και ο πορτιέρο της Ρουμπίν μπλόκαρε.

Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου η Ρουμπίν περιορίστηκε στην άμυνα και κατάφερε να μην επιτρέπει στην "Μπάρτσα" να την απειλεί ιδιαίτερα.

Με ένα μακρινό σουτ Γιαγιά Τουρέ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο 53', αλλά στο 72' με ένα ακόμη από τον Σεϊντού Κεϊτά.

Στο 74' ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έκανε εξαιρετική μπαλιά και έβγαλε τον Μπουκάροβ τετ-α-τετ με τον Βαλντές, αλλά ο τελευταίος πρόλαβε και έπεσε στα πόδια στου Ρώσου μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 79' η Ρουμπίν έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά ο Βαλντές και πάλι πρόλαβε τον Μπουκάροβ και εν συνεχεία ο Πουγιόλ απομάκρυνε την μπάλα και τον κίνδυνο.

Στο 87' ο Σέζαρ Νάβας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαλντές, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ανρί βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει, κάτι που έκανε στο 90', αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόβ, Σαλουκβάντζε, Σαρόνοβ, Σέζαρ Νάβας, Ανσάλντι, Νομπόα, Σεμάκ, Ριαζάντσεβ, Καλέσιν, Γκεκντενίζ Καραντενίζ (62' Μπουκάροβ), Αλεχάντρο Ντομίνγκες.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Γιαγιά Τουρέ, Τσάβι, Κεϊτά (83' Ανρί), Μέσι, Ινιέστα, Ιμπραΐμοβιτς.

Ντιναμό Κιέβου - Ίντερ 1-2


Σκόρερς: 21' Σεβτσένκο / 86' Ντιέγκο Μιλίτο, 89' Σνάιντερ
Γήπεδο: "Βαλερί Λομπανόβσκι", Κίεβο
Διαιτητής: Μπερτράντ Λαγέ (Γαλλία)

Ο Αντρέι Σεβτσένκο με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Ουκρανούς στο 21'.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην νίκη που θα τους έφερνε αυτούς στην κορυφή, αλλά στα τελευταία λεπτά η Ίντερ έκανε "μαγική" ανατροπή.

Στο 86' ο Ντιέγκο Μιλίτο κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ και στο 89' ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ έκανε το 1-2 με κοντινό πλασέ.

Σε όλο το δεύτερο μέρος "νερατζούρι" πίεζαν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με Ετο'ο και Σάμουελ με κεφαλιά, με τον Αργεντινό να έχει δοκάρι.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπόγκους, Ερεμένκο, Κασερίντι, Λεάντρο Αλμέιδα, Μαγκράο, Μίκαλικ, Βουκόγεβιτς, Σεβτσένκο, Γιαρμολένκο, Νίνκοβιτς, Μιλέβσκιι (70' Γκούσεβ).
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σάμουελ (79' Μουντάρι), Κίβου (46' Μπαλοτέλι), Καμπιάσο (46' Τιάγκο Μότα), Ζανέτι, Σνάιντερ, Στάνκοβιτς, Ετο'ο, Ντιέγκο Μιλίτο.

Η βαθμολογία

1. Ίντερ 6 (5-4)
2. Ρουμπίν Καζάν 5 (4-5)
3. Μπαρτσελόνα 5 (3-2)
4. Ντιναμό Κ. 4 (6-7)

*To επίσημο video της UEFA για το Ρουμπίν - Μπαρτσελόνα ΕΔΩ

*To επίσημο video της UEFA για το Ντιναμό - Ίντερ ΕΔΩ

Ρουμπίν - Μπαρτσελόνα 0-0



Ντιναμό - Ίντερ 1-2





























































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ