ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μεγάλο ποσοστό για Μπεργκ το Αμβούργο

Μεγάλο ποσοστό για Μπεργκ το Αμβούργο

Δημοσίευμα στην Γερμανία κάνει αναφορά στη συμφωνία Μπεργκ - Παναθηναϊκού αποκαλύπτοντας ωστόσο πως το Αμβούργο κρατά μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του Σουηδού άσου

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό, ο ποδοσφαιριστής ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται "πράσινος" κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο Σουηδός φορ, βέβαια, δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του "τριφυλλιού", αλλά θα μεταβεί στην Γερμανία εξαιτίας της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Στην Γερμανία λοιπόν γίνεται αναφορά για τη συμφωνία Μπεργκ - Παναθηναϊκού με τον παίκτη να απαλλάσσει το Αμβούργο από το βαρύ του συμβόλαιο (περίπου 1.4 εκ. ευρώ).

Οι "δεινόσαυροι" από το 2009 μέχρι και σήμερα έχουν δαπανήσει πάνω από 10 εκ. ευρώ για τον 26άχρονο άσο και όπως αναφέρουν στην Γερμανία το Αμβούργο έχει κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό από τα δικαιώματα του παίκτη με την ελπίδα πως αν πουληθεί από τους πράσινους θα φέρει πίσω μέρος των χρημάτων που δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ