ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μείον πέντε παίκτες για τον Δώνη

Μείον πέντε παίκτες για τον Δώνη
INTIME SPORTS

Από την Τρίτη, ο Γιώργος Δώνης θα δουλεύει με δύο (συνολικά πέντε) παίκτες λιγότερους λόγω εθνικών ομάδων. Διαβάστε ποιοι είναι.

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω εθνικών ομάδων, όμως η δουλειά δεν σταματά για τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων συνεχίζει τις προπονήσεις και μάλιστα την Τρίτη, ο Έλληνας προπονητής έχει προγραμματίσει δύο (μια το πρωί και μια το απόγευμα).

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό των "κυανολεύκων" είναι πως δεν θα έχει από την Τρίτη, πέντε ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Ο λόγος για τον Φρανσίκο Ζουέλα που βρίσκεται στην Ανγκόλα από το περασμένο Σάββατο, τους Γιάννη Σκόνδρα και Θανάση Καραγκούνη που από σήμερα ενσωματώθηκαν στην Ελπίδων και τους Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Γιαννούλη που την Τρίτη θα ενσωματωθούν στην Ανδρών οι Κώστας Μήτρογλου, Κώστας Γιαννούλης.

Στα της προπόνησης, Μήτρογλου και Γιαννούλης έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα , ενώ ατομικό ακολούθησε ο Πίτου Γκαρσία. Οι παίκτες αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ