ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος είδε την Δευτέρα να μειώνονται τα προβλήματα του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/12) στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα την Κυριακή το βράδυ από την Βέροια σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς της ομάδας του Μάκη Χάβου αλλά όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι έτσι και η ομάδα του Αγρινίου καλείται να κοιτάξει μπροστά καθώς ακολουθεί την Τετάρτη η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις που έκαναν στην αρχή της σεζόν. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του συλλόγου είναι πως τα προβλήματα τραυματισμών μειώνονται σιγά σιγά.

Την Δευτέρα στην προπόνηση πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Στην προπόνηση πήρε μέρος ο Κουτρομάνος. Θεραπεία έκανε ο Πόι. Θεραπεία και ατομικό ο Μπακάκης.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο γήπεδο Παναιτωλικού κεκλεισμένων των θυρών.

Παριζάκι... "ΠΑΝΕΤΟΣ"

Η εταιρία «ΑΥΦΑΝΤΗΣ», που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χορηγούς του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε τη Δευτέρα ένα νέο προϊόν, ως αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας και σχέσης που έχει με την ομάδα.Το παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ”!

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό

Σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, που από το 1978 δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα του κρέατος, προσκεκλημένοι ήταν διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας και το σύνολο των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προϊόντος που φέρει το όνομα της μασκότ του Παναιτωλικού και απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους – καταναλωτές.

Ο κ. Γιώργος Αϋφαντής καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους.
Στην σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Ως χορηγοί της ομάδας αρκετά χρόνια, επιδιώκουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια του Παναιτωλικού. Παρουσιάζουμε σήμερα ένα νέο προϊόν που έχει σχέση με τον Παναιτωλικό. Το παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ”. Εύχομαι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού να αγκαλιάσουν το παριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ” όπως έχουν αγκαλιάσει και την ομάδα και τα αποτελέσματα να είναι καλά. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, τη διοίκηση, το φίλαθλο κόσμο και όσους στηρίζουν τον Παναιτωλικό. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο κ. Φώτη Κωστούλα για τη συνεργασία και τη βοήθεια της υλοποίησης της ιδέας που είχαμε».

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό


Εκ μέρους της διοίκησης το μέλος της κ. Θωμάς Σπύρου, αναφέρθηκε στα πολύ καλά αποτελέσματα της συνεργασίας που οδήγησαν στη δημιουργία του νέου προϊόντος, τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός θέλει να ανταποδίδει τη στήριξη που του παρέχουν οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι ποδοσφαιριστές μέσω των αρχηγών τους παρέδωσαν στον κ. Αϋφαντή φανέλα με τις υπογραφές τους και ο οικοδεσπότης φρόντισε να γευτούν όλοι το νέο εύγευστο και ποιοτικό προϊόν, τοπαριζάκι “ΠΑΝΕΤΟΣ”.

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ