ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μελισσάς:"Μην την πατήσουμε όπως παλιά"

Μελισσάς:"Μην την πατήσουμε όπως παλιά"
Μελισσάς

Ο Π. Μελισσάς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη με ΑΕΛ και τον κίνδυνο που κρύβει αυτή για τη συνέχεια

Το ξεκίνημα του Ατρόμητου την φετινή σεζόν δεν ήταν ιδανικό, αφού η ομάδα του Περιστερίου στον πρώτο γύρο με δυσκολία συγκέντρωνε βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η νέα χρονιά ωστόσο φαίνεται πως είναι.. γουρλίδικη για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, που κατάφεραν σε χρόνιο dt να αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις, και να σκαρφαλώσουν πέντε πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ένας από τους αφανείς ήρωες του φετινού Ατρόμητου είναι και ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο 28χρονος άσος μίλησε στο Sport24.gr για την σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ, όμως κράτησε μικρό καλάθι για την συνέχεια, καθώς στο παρελθόν όπως μας είπε η ομάδα του την... πάτησε.

"Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στον πρώτο γύρο όμως η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά, αφού είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Στα τελευταία ματς ωστόσο έχουμε ξεκινήσει ένα καλό σερί, με αποτέλεσμα να έχουμε ανέβει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.

Ο δεύτερος γύρος είναι μια πρόκληση για εμάς, αφού έχουμε στην έδρα μας αρκετές ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους. Στόχος μας βέβαια είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν θέλουμε να την πατήσουμε όπως πριν από δυο χρόνια, που είχαμε ξεκινήσει και πάλι καλά, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.

Φέτος λοιπόν πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, έτσι ώστε να μην την... ξαναπατήσουμε"



.

Για την εμφάνιση και τη νίκη επί της ΑΕΛ, ο Πασχάλης Μελισσάς μας είπε:

"Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που έχουμε τους ίδιους στόχους, ενώ πριν από το ματς είχαμε και την ίδια βαθμολογική θέση. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες με τους ίδιους στόχους, τότε η παραμονή είναι βέβαιο πως θα έρθει πιο γρήγορα, ειδικά αν τις συνδυάσουμε με ωραία θέαμα".

"Παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου"

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές.. πολυεργαλεία, που μπορούν και αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις αναλόγως με τις ανάγκες. Ένας από αυτούς είναι και ο Πασχάλης Μελισσάς, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις!

"Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω παίξει σε πολλές θέσεις στην καριέρα μου. Θυμάμαι ότι κάποτε έπαιξα ως επιθετικός, ενώ άλλη φορά έπρεπε να αγωνιστώ στο κέντρο της άμυνας.

Φέτος ωστόσο έχω.. κατασταλάξει, αφού παίζω σαν αριστερό μπακ"

, μας είπε ο 28χρονος άσος, ο οποίος στη συνέχεια μας αποκάλυψε την πραγματική του θέση:

"Η φυσική μου θέση όμως είναι αυτή του αμυντικού μέσου. Βέβαια ομολογώ πως από τις συνεχείς αλλαγές στη θέση μου έχω βγει κερδισμένος, αφού με έχει βοηθήσει πολύ στο να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής".



















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ