ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μελισσάς:"Μπορούσαμε και πιο ψηλά"

Μελισσάς:"Μπορούσαμε και πιο ψηλά"
Μελισσάς

Ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν όπως και για το μέλλον του στην ομάδα

Για τον απολογισμό της σεζόν ο Μελισσάς τόνισε: " Εκ του αποτελέσματος η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση και φυσικά η χρονιά κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. Ήταν μια μεταβατική χρονιά που θα καθόριζε την πορεία των επόμενων χρόνων στη Σούπερ Λίγκα. Άμα δηλαδή θα δείχναμε ικανοί για κάτι πολύ καλύτερο και να δώσουμε βροντερό παρών ή απλά και μόνο για να μείνουμε στην κατηγορία. Πετύχαμε το πρώτο και το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να βάζουμε στόχους μεγαλύτερους".

Για τα δυο χρόνια που βρίσκεται στο Περιστέρι, είπε: " Η επιλογή που έκανα το καλοκαίρι του 2008 αποδείχθηκε πολύ σωστή για την καριέρα μου και αισθάνομαι δικαιωμένος. Η περσινή χρονιά στη Β’ Εθνική που τελείωσε με ιδανικό τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έλεγα ότι ήταν πιο δύσκολη από τη φετινή. Έχω δεθεί με τον Ατρόμητο και θέλω στο μέλλον να ζήσω ανάλογες ωραίες στιγμές.

Ο κόσμος της ομάδας τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του τον γνώρισε ως αμυντικό χαφ και φέτος πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως αριστερό μπακ:« Ήταν μια απόφαση του προπονητή μου και πιστεύω ότι την άρπαξα 100% από τα μαλλιά. Περίμενα την ευκαιρία γιατί έβλεπα την ομάδα να μην έχει θετικά αποτελέσματα και ήθελα να την βοηθήσω ακόμη και από την συγκεκριμένη θέση την οποία δεν γνώριζα.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να ανταποκρίνονται όπου το ζητάει ο προπονητής τους, όχι δηλαδή μόνο σε μια αλλά σε περισσότερες θέσεις. Αυτό βοηθάει την ομάδα και τον προπονητή να έχει περισσότερες επιλογές. Σαν Πασχάλης κέρδισα πολλά από την καινούργια μου θέση, μου αρέσει και την βλέπω μόνο θετικά.
Έχω μόνο να κερδίσω και χαίρομαι που ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκε. Με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε άρχισα να ανεβαίνω από παιχνίδι σε παιχνίδι και το σημαντικό είναι ότι μέχρι το τέλος παρέμεινα στη θέση αυτή και η ομάδα κατάφερε να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία




".

"Κέρδος για όλους μας η μεταγραφή του Καμαρά"

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: " Εγώ θα επιδιώξω να είμαι ετοιμοπόλεμος. Ο κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε όποια θέση και αν χρειαστεί. Θα ήθελα να παραμείνω σε μια θέση ώστε να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Το σημαντικό είναι να έχω υγεία για να μπορώ να αγωνίζομαι και να αφήνω ικανοποιημένους τον προπονητή μου και τους φιλάθλους της ομάδας".

Για την μεταγραφή του Ανρί Καμαρά, τόνισε: " Εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε από τον ερχομό του γιατί θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για όλους μας. Εμείς από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε να εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα στην ομάδα και να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του".

"Θετική η παραμονή του Δώνη"

Για την παραμονή του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της ομάδας, είπε: " Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ο ίδιος έχει νωπές τις εμπειρίες του ως ποδοσφαιριστής, και ξέρουμε τι θέλει από εμάς ώστε η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο αποδοτική για την ομάδα. Η παραμονή του θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον".














TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ