ΠΑΟΚ

Μελίσσης: "Πάμε να το πάρουμε"

Μελίσσης: "Πάμε να το πάρουμε"
Μελίσσης

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε", είπε ο Χρήστος Μελίσσης

Εκτός όμως από το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της φετινής κούρσας απέναντι στον ΟΦΗ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν κάθε λόγο πλέον να περιμένουν το αποτέλεσμα του τελικού του Σαββάτου για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λάρισας στο Πανθεσσαλικό του Βόλου το επόμενο Σάββατο θέλοντας μάλιστα επικράτηση της ομάδας του Βίκτορ Μουνιόθ αφού στην περίπτωση αυτή εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA θα δίνει και η 6η θέση της τελικής κατάταξης.
"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο και δεν είναι καλό ούτε για μας αλλά ούτε και για τον κόσμο μας να βρισκόμαστε τη στιγμή αυτή σε αυτή την θέση", παραδέχτηκε ο Ντάνι Φερνάντεζ με τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να επισήμανε πως: "Πάμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και μακάρι όλα να πάνε καλά".


Από την πλευρά του ο Χρήστος Μελίσσης έδειξε στην επόμενη στιγμή της λήξης του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο το μυαλό του να βρίσκεται σε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. "Είναι το τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε", ενώ για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι την αποβολή του Παντελή Κωνσταντινίδη δήλωσε: "Μέχρι εκείνο το σημείο φαινόταν ότι το παιχνίδι έγερνε προς τα εμάς. Τώρα όμως μας έμεινε ένα παιχνίδι και πάμε να το πάρουμε".


Με σκληρή γλώσσα τοποθετήθηκε τέλος ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, που μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δήλωσε: "Δεν έχουμε πρόβλημα με την διαιτησία. Φταίμε εμείς και κανένας άλλος. Για να παίξουμε μπάλα χρειάζεται και μυαλό κι όχι μόνο φυσικά προσόντα", κι όσο για την επόμενη μέρα της ήττας από τον Ατρόμητο είπε:

"Καταρχάς θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου. Όπως και να έχει όμως εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αν και θα έχουμε απουσίες. Είναι καλό ότι θα επιστρέψουν οι Μίετσελ, Ζαγοράκης και Μπαλάφας και πάμε να τα δώσουμε όλα".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ