ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέλμπεργκ:"Στον Πειραιά βρήκα τον εαυτό μου"

Μέλμπεργκ:"Στον Πειραιά βρήκα τον εαυτό μου"
Μέλμπεργκ-συνέντευξη

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την ζωή του στην Ελλάδα

Η απόκτηση του Μέλμπεργκ το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές των "ερυθρόλευκων" τα τελευταία χρόνια, καθώς ο 31χρονος Σουηδός αμυντικός είναι εγγύηση για τα μετόπισθεν.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσα της πατρίδας του μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

"Είναι ωραία στην Ελλάδα, πραγματικά περνάω πολύ όμορφα. Ο Ολυμπιακός έχει βοηθήσει τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου στην προσαρμογή μας. Όσο αφορά τα αγωνιστικά, έχω παίξει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου.

Τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά, αφού βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία, ενώ έχουμε περάσει και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

.

Όσο αφορά το τι θα κάνει όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό είπε:

"Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Είμαι πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα μου, όμως δεν είναι το ίδιο όπως όταν πρωτοέφυγα. Τώρα έχω συνηθίσει μακριά από την Σουηδία, μάλιστα για να πω την αλήθεια η Ελλάδα μου αρέσει αρκετά και δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ