ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μέλο: "Θέλω σκουντέτο, CL και Μουντιάλ"

Μέλο: "Θέλω σκουντέτο, CL και Μουντιάλ"
Φελίπε Μέλο

Την επιθυμία του να κατακτήσει τα πάντα τη φετινή σεζόν με τη Γιουβέντους αλλά και την Βραζιλία, εξέφρασε με συνέντευξή του στη "Gazzetta dello Sport" ο Φελίπε Μέλο

Σε συνέντευξη μάλιστα που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport" μίλησε για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, με τη μεταπήδησή του από τη Φιορεντίνα (μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο "Αρτέμιο Φράνκι") στη "βέκια σινιόρα", εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι μπορεί να κατακτήσει τα πάντα στους 12 μήνες που έπονται.
"Μου το είχαν πει, είναι τεράστιο αυτό το συναίσθημα. Η υποστήριξη των οπαδών είναι κάτι το μοναδικό. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να οδηγήσουμε το σύλλογο στην κορυφή.

Ενοχλούμαι αφάνταστα όταν δε νικάω και προτίθεμαι να ξεκινήσω τις νίκες άμεσα",

τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος και συνέχισε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς των βιόλα για όσα μου έχουν δώσει και θα κρατώ πάντα μία θέση στην καρδιά μου για αυτούς.

Λυπάμαι αν τώρα κάποιοι, πιθανότατα οι περισσότεροι, είναι θυμωμένοι μαζί μου. Όμως έπρεπε να γίνει έτσι.



Η μεταγραφή μου ωφέλησε και το σύλλογο και η Φιορεντίνα μπορεί τώρα να επενδύσει τα χρήματα που πήρε με τον τρόπο που νομίζουν πως είναι ο πλέον ενδεδειγμένος.

Στη Γιούβε μπορείς να τα πάρεις όλα και εγώ θέλω τώρα σκουντέτο, Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ με τη Βραζιλία.

Για να τα καταφέρεις πάντως χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν", κατέληξε χαρακτηριστικά.









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ