ΑΡΗΣ

Μενδρινός: "Δέλεαρ ο Άρης"

Μενδρινός: "Δέλεαρ ο Άρης"
μενδρινος

Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση Μενδρινού από τους "κιτρίνους". "Δέλεαρ ο Άρης", δήλωσε ο 24χρονος μέσος

Ο Μενδρινός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό στον Libero 107,4 δεν έκρυψε πως: " Έχει γίνει μία πολύ καλή πρόταση από τον Άρη και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά ο κόσμος του. Δίνει τη μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα και αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή. Μακάρι να είναι έτσι όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Νομίζω ότι οι οπαδοί του Άρη είναι μέσα στους εκλεκτούς της χώρας"

.

Στη συνέχεια ο 24χρονος διεθνής χαφ του Ολυμπιακού τόνισε ότι: " Πηγαίνοντας στον Άρη, δε σημαίνει ότι θα έχω θέση βασικού. Η ομάδα έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Όταν βλέπεις την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βοηθάει την ομάδα του για να πηγαίνει καλύτερα. Ο Άρης πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και αυτό το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο"

.

Ο μεταγραφικός στόχος των "κίτρινων" δήλωσε για την προσαρμογή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πως: " Η Θεσσαλονίκη είναι διαφορετική πόλη από την Αθήνα, αλλά νομίζω ότι θα προσαρμοστώ πολύ εύκολα. Οι φίλοι μου στην Αθήνα μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια και πιστεύω ότι θα κάνω πολύ εύκολα φιλίες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τελειώσουν γρήγορα τα πράγματα.

Οι άνθρωποι του Άρη με ρώτησαν αν θέλω, απάντησα θετικά και ζήτησα απλά δύο ημέρες να το σκεφτώ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει πολύ καλή θέληση και από τις δύο πλευρές"

.

Κλείνοντας ο Μενδρινός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη λέγοντάς τους πως: " Θέλω να συνεχίσουν να είναι το ίδιο και να υποστηρίζουν πάνω από όλα την ομάδα τους, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ