ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μενδρινός: "Ευχαριστώ τον κόσμο"

Μενδρινός: "Ευχαριστώ τον κόσμο"
μενδρινος

O Κώστας Μενδρινός αποτελεί την σταθερή αξία ως μέσος στον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας στον χώρο του κέντρου.

Για ακόμα μία αγωνιστική ξεχώρισε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο 24χρονος παίκτης με δηλώσεις του στο SPORT 24, τονίζει την ικανοποίηση του που αγωνίζεται στην ομάδα των Ιωαννίνων και την συμπαράσταση του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Επίσης αναφέρεται στους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας, ενώ επισημαίνει την θετική παρουσία του Γιώργου Παράσχου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην ομάδα.

" Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα ο κόσμος της οποίας με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Γενικά δουλεύουμε πάρα πολύ έχοντας καλή πορεία στο πρωτάθλημα, με στόχο να σωθούμε το ταχύτερο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την συμπαράσταση που μας δείχνει και τους υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους το ανταποδώσουμε και να δουν την ομάδα όπως την ονειρεύονται".

Ο Κώστας Μενδρινός εξάρει στο SPORT 24 τον χαρακτήρα του Γιώργου Παράσχου και την συμβολή του στις εμφανίσεις του μέσου του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα: " Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με τον κ. Παράσχο και είμαι χαρούμενος για αυτό. Σπανίζουν τέτοιου είδους άνθρωποι στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά από αυτόν".

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ένας ακόμα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ, με τον Κώστα Μενδρινό να δηλώνει καθοριστική την παρουσία του έμπειρου πορτιέρο στον ΠΑΣ: " Ότι και να πούμε για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι λίγο. Είναι ένας καταξιωμένος τερματοφύλακας και εξαιρετικός επαγγελματίας. Ξέρουμε όλοι ποια είναι η αξία του. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του είναι απαραίτητες για όλους μας και μας βοηθάει καθημερινά".

Oι προσωπικοί στόχοι του Κώστα Μενδρινού φθάνουν μέχρι την Εθνική ομάδα, όπως τονίζει: " Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. Θέλω να φθάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα με τον ΠΑΣ. 'Oπως όλοι οι παίκτες θέλω και εγώ να φορέσω την φανέλα με το εθνόσημο".









TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ