ΑΡΗΣ

Μενδρινός: "Ήμασταν αποφασισμένοι"

Μενδρινός: "Ήμασταν αποφασισμένοι"
INTIME SPORTS

Σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8ο μέσος του Άρη, Κώστας Μενδρινός, αναφέρθηκεστην νίκη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής καιτην συνέχεια της χρονιάς όπως και για τον ίδιο και την πιθανή κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε:

" Η ξεκούραση για εμάς έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί ακολουθεί δύσκολη συνέχεια".

Σχετικά με την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ και τα συναισθήματα του ίδιου, υπογράμμισε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την νίκη, γιατί ήξερα τί σημαίνει. Ήμουν αποφασισμένος, όπως ήταν και όλη η ομάδα. Ήμασταν πολύ μαχητικοί και με βάση αυτή τη μαχητικότητά μας, γνωρίζαμε ότι το αποτέλεσμα θα έρθει".

Ερωτηθείς για το αν οι παραστάσεις του σε αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τον βοήθησαν ώστε να "μπει" στο κλίμα σχολίασε: " Σίγουρα, σε βοηθάει πολύ το να έχεις ανάλογες παραστάσεις, προκειμένου να εγκλιματιστείς πιο γρήγορα. Βέβαια, έχει μεγάλη διαφορά το ντέρμπυ της Αθήνας, με αυτό της Θεσσαλονίκης".

Για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το ματς οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο 25χρονος μέσος υπογράμμισε: " Είχαμε τακτικήκαι κάναμε στο 100% ό,τι ζήτησε προπονητής μας, κρατώντας στο πρώτο ημίχρονο πίσω στην άμυνα το μηδέν. Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις μπροστά και κάποια στιγμή ήρθε το γκολ. Πήραμε αυτό που θέλαμε".

Αναφορικά με την προσωπική του αγωνιστική απόδοση, τόνισε: " Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, πρώτον, ότι με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και δεύτερον, το ότι βγάζω στο γήπεδο αυτό που μου ζητάει. Αυτήν την πολυτέλεια πρέπει να την έχει ο Άρης, το να έχει, δηλαδή, ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανταποκρίνονται σε ό,τι τους ζητηθεί. Πρέπει να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μου.Κρατήσαμε πίσω το μηδέν και στην συνέχεια μπήκαν στο παιχνίδι φρέσκα πόδια με τους Τόνι Κάλβο καιΣέρχιο Κόκε ναβοήθησαν πολύ".

Για το γεγονός ότι η ομάδα μετά από το 60ο λεπτό «ανέβασε στροφές», δήλωσε: " Η σωστή προετοιμασία που κάναμε και οι καθημερινές μας προπονήσεις, είναι τα συστατικά αυτής της επιτυχίας. Το πάθος και η θέληση σε κάνουν να ξεχνάς την κούραση. Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμά μας στην συνέχεια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες, αλλά πρέπει μέσα στο Χαριλάου να παίρνουμε πάντα τους 3 βαθμούς και στα παιχνίδια εκτός έδρας να παίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κάθε ματς έχει τη δική του σημασία. Τώρα, όμως, κοιτάμε πρώτα την ΑΕΚ κι αν όλα πάνε καλά, τότε θα μιλήσουμε για τον επόμενο αγώνα".

Σχετικά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα στις 21/10 στο "Κλέανθης Βικελίδης", ο 25χρονος μέσος είπε: " Αυτά είναι διαφορετικά παιχνίδια και πολύ πιο δύσκολα. Δε συγχωρούνται τα λάθη. Πρέπει να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κυνηγήσεις τη νίκη. Δεν είμαστε ομάδα, όμως, που τα παρατάει κι αυτό θα κάνουμε και με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ό,τι κι αν συμβεί, θα πούμε ότι τα δώσαμε όλα και προσπαθήσαμε. Αν, πριν από λίγο καιρό, έλεγε κάποιος ότι θα κερδίζαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα έλεγα ότι μάλλον αυτό δε θα γίνει, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να διαθέτεις όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν, ώστε να διεκδικήσεις τη νίκη. Έτσι, όλα είναι πιθανά. Όσο παλεύεις για τους στόχους σου, τότε κατακτάς και τα αγαθά που θέλεις".

Τέλος, οΜενδρινός κλήθηκε να σχολιάσει και πιθανή κλήση του ίδιου στην Εθνική ομάδα λέγοντας: " Αυτό που πρέπει να κοιτάει ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι να κερδίζει η ομάδα του και να έχει καλή απόδοση ο ίδιος. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι δύσκολο να σε καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής. Επομένως, εγώ θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι αν έρθει η κλήση μου στην Εθνική, τότε θα είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ