ΑΡΗΣ

Μενδρινός: "Όλο και πιο ψηλά"

Μενδρινός: "Όλο και πιο ψηλά"
INTIME SPORTS

Οι μικροί φίλοι του Άρη είχαν την ευκαιρία να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ στο "Άρης Megastore". Το παρών έδωσαν οι Χαβίτο, Λαζαρίδης, Μενδρινός με τον τελευταίο να δηλώνει ότι στόχος της ομάδας είναι να φθάσει ψηλά.

Οι τρεις παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με τον κόσμο που είχε την ευκαιρία να περάσει από το γήπεδο του Άρη και να δει από κοντά τους παίκτες της ομάδας του, πριν κατευθυνθεί στο "Αλεξάνδρειο" για το ματς που δίνει απόψε (20:30) το μπασκετικό τμήμα με την Ακαντέμικ για το Eurocup.

" Τέτοιες εκδηλώσεις πάντα μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια και η επαφή με τον κόσμο μας αναγκάζει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό", ήταν το σχόλιο του Κώστα Μενδρινού.

Όσο για την εικόνα της ομάδας του Άρη: " Νιώθουμε πολύ καλά και πολύ χαρούμενοι καθώς πετύχαμε μία σημαντική νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Η υπόσχεση που δίνουμε στον κόσμο είναι πως θα δίνουμε το 100% των ικανοτήτων μας.

Στόχος μας είναι να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω, παιχνίδι με το παιχνίδι να πάμε ψηλότερα. Νίκες όπως αυτή της Κυριακής ή όπως αυτή με την Ατλέτικο μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση
".

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: " Είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει αξιόλογους παίκτες αλλά εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε περισσότερο από αυτό που κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι στην προετοιμασία μας.

Η διακοπή σίγουρα θα μας ωφελήσει, το έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτό, αφού προερχόμαστε από σημαντικά παιχνίδια και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε
".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ