ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μένει και επιμένει ο Αλόνσο

Μένει και επιμένει ο Αλόνσο
τσαβι αλονσο πανηγυρικο

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Λίβερπουλ έδωσε ο Τσάβι Αλόνσο

Ο Ισπανός μέσος δεν το βάζει κάτω, παρά τα αρνητικά που ακούγονται για την παραμονή του στο Άνφιλντ και τονίζει: "Πιστεύω ότι θα είμαι στην Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν ακόμα κι αν έρθει ο Μπάρι. Θα υπάρχει ένας καλός ανταγωνισμός και γι αυτό θα είναι ευπρόσδεκτος.

Ο Μπάρι μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις και αν παίξει στο κέντρο τότε μπορούμε να αγωνιζόμαστε μαζί. Δεν θα είχα πρόβλημα μ' αυτό. Όπως έχει η κατάσταση είμαι παίκτης της Λίβερπουλ και είμαι χαρούμενος εδώ. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο την περασμένη χρονιά και αυτό σημαίνει ότι ήθελα να μείνω".





Όσο για το γεγονός πως μίλησε με τον Μπενίτεθ για τα δημοσιεύματα περί επαφών με την Ρεάλ, ο Αλόνσο υπογράμμισε: "Ο Μπενίτεθ ποτέ δεν μου είπε ότι θέλει να μείνω γιατί δεν χρειάζεται να μου το πει. Ήθελε απλά να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Εαν πάντως ήθελε να φύγω από την ομάδα θα προτιμούσα να ήταν ειλικρινής και να μου έλεγε Τσάβι σκεφτόμαστε άλλους παίκτες και δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Τότε θα έψαχνα νέες επιλογές. Όμως ο Μπενίτεθ ακόμα πιστεύει ότι μπορώ να παίξω σημαντικό ρόλο στην ομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ