ΠΑΟΚ

Μένει στην Τούμπα ο Λάζαρος

Μένει στην Τούμπα ο Λάζαρος
Χριστοδουλόπουλος

Μέχρι το 2010 ανανέωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ενδιαφέρον για τον Τσιρίλο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι συμφωνήθηκε με τον ποδοσφαιριστή και υπεγράφη τροποποίηση του υπάρχοντος συμβολαίου με νέους οικονομικούς όρους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρήτρα φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ

"Ευχαριστώ την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναγνώριση της προσπάθειάς μου μετά την επανένταξή μου στην ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τους νέους όρους στο συμβόλαιό μου. Εγώ από την πλευρά μου, όπως έχω υποσχεθεί, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την επίτευξη των στόχων του ΠΑΟΚ" δήλωσε ο νεαρός επιθετικός, αμέσως μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απολαβές του Χριστοδουλόπουλου ανέρχονται στα 150.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 200.000 ευρώ για τον δεύτερο και 250.000 ευρώ για τον τρίτο.

Ενδιαφέρον για Τσιρίλο

Την περασμένη Τετάρτη λίγες ώρες πριν από την σέντρα του τελικού του Champions League στην Αθήνα μεταξύ Λίβερπουλ και Μίλαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη μεταξύ των κ.κ. Βεζυρτζή και Ίβιτς ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό του Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ρήτρα για μετακίνηση στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι στον ΠΑΟΚ που κινείται για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ