ATHENS KALLITHEA

Μένουν Δέδες, Αλεξίου

Μένουν Δέδες, Αλεξίου
New Image

Εμπιστοσύνη προς το προπονητικό δίδυμο των Σάκη Δέδε και βασίλη Αλεξίου έδειξε η διοίκηση της Καλλιθέας με απόφαση που πήρε στο χθεσινό συμβούλιο

Η διοίκηση του συλλόγου έχει μείνει ικανοποιημένη από το έργο και τα αποτελέσματα της ομάδας στις αναμετρήσεις που έχει δώσει και δεν σκέφτεται πλέον αλλαγή σκηνικού όσον αφορά το προπονητικό τιμ.
Πλέον, το μυαλό όλων βρίσκεται στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και πως θα πάρει η ομάδα του "Ελ Πάσο" τους τρεις βαθμούς. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανθρακικό κάνει επιτακτική την ανάγκη κατάκτηση θετικού αποτελέσματος κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Λουκάς Καραδήμος σε δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε για τον αγώνα της Κυριακής αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος: " Θα πρέπει όλοι μας να ξεχάσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Πρέπει από εδώ και εμπρός να είμαστε προσεκτικοί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Η ζημιά μπορεί να συμβεί σε ανύποπτο χρόνο. Εμείς σαν Καλλιθέα, επειδή στοχεύουμε στην άνοδο, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΣ για να ξαναβρεθούμε στη κορυφή. Ελπίζω από αυτή την Κυριακή να δούμε περισσότερους φίλους μας στις κερκίδες. Την Καλλιθέα και τα μάτια τους".


TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ