ΚΑΒΑΛΑ

Μεντί: "Μην πάτε στην Ελλάδα"

Μεντί: "Μην πάτε στην Ελλάδα"
Μεντι

Με απαξιωτικά λόγια για την Καβάλα και το ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Φρεντερίκ Μεντί.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Λαβάλ (Β΄ κατηγορία) δεν έκρυψε με συνέντευξη του στον γαλλικό Τύπο την απογοήτευση του από την εμπειρία του στους "Αργοναύτες".

Ο Μεντί εξήγησε γιατί δεν αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Καβάλας. " Έπαιζα, αλλά στο τέλος δεν αγωνιζόμουν γιατί ετοίμαζα τα πράγματα μου για να φύγω. Εάν παίζεις,προπονείσαι και δεν πληρώνεσαι δεν γίνεται. Στην αρχή όλα ήταν καλά με καλωσόρισαν όμως τα πάντα τελείωσαν. Έχουν τη φήμη πως στο ξεκίνημα σου δίνουν τα πάντα".

Ο Αφρικανός άσος ξεκαθάρισε πως δεν είχε κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Μάκη και τον γιο του Σταύρο Ψωμιάδη. " Κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαιναν καλά όμως τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο δεν ξέρω τι συνέβη. Ίσως η οικονομική κρίση, δεν γνωρίζω".

Ο πρώην παίκτης της Σεντ Ετιέν αναφέρθηκε και στην διάρκεια του συμβολαίου του: " Ήταν δύο χρόνια. Ήθελαν να υπογράψω για τρία χρόνια, όμως με την φήμη που συνόδευε σκέφτηκα να αρχίσω με διετές συμβόλαιο".

Όσο για τους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες του Μεντί; " Τους είχα τηλεφωνήσει και μου είπαν πως είχαν πληρωθεί ένα μηνιάτικο, όμως τους όφειλε ακόμη ένα μισθό. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, όμως δεν είναι σοβαρό. Από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα δεν είχα νέα. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω σε έναν φίλο αλλά δεν τα κατάφερα".

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. " Τίποτα δεν με κάνει να επιστρέψω. Μου είπαν ότι έτσι είναι σε όλους τους συλλόγους, ακόμα και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι καλύτερα να μην πας σε μια χώρα όπως αυτή. Στην Κύπρο και την Ελλάδα, δεν πηγαίνεις".

Ο Μεντί ισχυρίστηκε πως ο Γάλος Ριπέρ, ο οποίος έμεινε για μόλις 20 μέρες στην Καβάλα εθεάθη από ανθρώπους του "ισχυρού άνδρα" της Καβάλας σε μπαρ.

" Ο Ριπέρ είχε αυτό το πρόβλημα. Κάποιος τον φωτογράφησε και πήγε τις φωτογραφίες στον πρόεδρο. Αυτός ήρθε στην προπόνηση και έδειξε τις φωτογραφίες σε όλους. 'Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, δεν είστε εδώ για να πηγαίνετε στα μπαρ', μας είπε. Βάζει ανθρώπους στα μπαρ και ψάχνουν αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πάνε εκεί».



TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ