ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα"

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -  /      (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό αλλά και στην δίψα που έχει για να συνεχίσει την καριέρα του και να επιτύχει πράγματα που έως τώρα δεν είχε κερδίσει.

Ο Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας με το Conference League υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τους ερυθρόλευκους έφτασαν σε σημείο να πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα.

Παράλληλα μίλησε και για την θέλησή του να κατακτήσει ακόμη περισσότερα πράγματα ενώ σχολίασε και την αποχώρησή του από την Σεβίλλη αλλά και την πορεία της Ισπανίας στο Euro.

Για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό:

"Φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα."

Ο Μεντιλίμπαρ σχολίασε επίσης και την θητεία του στην Σεβίλλη, την οποία είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του Europa League το 2023, " το πρώτο πράγμα που μας ενδιέφερε ήταν να βγάλουμε την Σεβίλλη απο εκεί που ήταν."

Για την απόλυσή του από την Σεβίλλη:

" Αυτό που συνέβη με την Σεβίλλη είναι ότι αποτελούσε μια ομάδα που ήταν στην κορυφή τα τελευταία 20 χρόνια. Την περυσινή χρονιά υπήρξαν ήδη τρεις αλλαγές στους προπονητές και υπήρχε μια βιασύνη να φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά και τότε είναι που είπαμε αντίο."

Για την πορεία της Ισπανίας στο Euro: " Μέχρι τώρα η Ισπανία έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο", εκφράζοντας έτσι την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας του στην διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ρόχα προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Euro μετά την νίκη επί της Γεωργίας με σκορ 4-1.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ