STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μεντιλίμπαρ: "Ίσως μας επηρέασε η απώλεια του Έσε"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Athens Kallithea στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως η απώλεια του Έσε στο δεύτερο μέρος ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο στην πτώση της απόδοσης των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

"Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Συνέβησαν πολλά σε αυτό το ματς. Ήμασταν κυρίαρχοι στα πρώτα 25 λεπτά, κάναμε ευκαιρίες, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να περάσει τη σέντρα, είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το αντίθετο, μας απείλησαν, μας δυσκόλεψαν και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε με δυσκολία και με αρκετή τύχη".

Για το εάν επηρέασε τον Ολυμπιακό η απώλεια του Έσε: "Η αλήθεια είναι ότι ειναι ότι η απόδοσή μας είχε αρχίσει να πέφτει από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Δεν μας βοήθησε η αποχώρηση του Έσε αφού χρειάστηκε να μπουν παίκτες που δεν είχαν ολοκληρώσει την προθέρμανσή τους, δεν είχαν κάνει όλη την προετοιμασία και ήταν δύσκολο να μπουν. Ίσως μας επηρέασε. Περιμένουμε να δούμε τη διάγωνση. Κάτι ένιωσε αμέσως μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ακόμα δεν έχουμε εικόνα".

Για την προσθήκη του Κάρμο: "Είναι ένας παίκτης που θέλαμε να έχουμε μαζί μας πριν την προετοιμασία, δεν το καταφέραμε αλλά τον διεκδικήσαμε πολύ και τώρα είναι μαζί μας. Μας βοήθησε πολύ πέρσι και θα το κάνει ξανά φέτος".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ