EUROPA LEAGUE

Μεντιλίμπαρ: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, δείξαμε ότι έχουμε αντοχή"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Μάλμε στη Σουηδία με το γκολ του Ελ Κααμπί και πήρε τη δεύτερη νίκη του στη League Phase του Europa League.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να κερδίσουν πιο άνετα με βάση τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σημεία του παιχνιδιού στα οποία εστιάζει: "Σήμερα ήμουν πεπεισμένος ότι θα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το στιλ του αντιπάλου μάς ενθάρρυνε να κάνουμε αυτά στα οποία είμαστε καλοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερη άνεση, βάλαμε γκολ, χάσαμε πέναλτι, πιέσαμε αρκετά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς".

Για το αν είδε τη σταθερότητα που επιθυμεί από την ομάδα του: "Στο παιχνίδι με την Μπράγκα ήταν πιο εύκολο λόγω των πολλών γκολ που είχαμε βάλει. Σήμερα έπρεπε να υποφέρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι έχουμε αντοχή και η σταθερή μας απόδοση μάς βοήθησε να κερδίσουμε".

Για τον Ελ Κααμπί και αν μπορεί να πετύχει φέτος περισσότερα γκολ από ότι πέρσι: "Αν καταφέρει να πλησιάσει αυτό το νούμερο θα είμαστε ικανοποιημένοι. Το να το ξεπεράσει θα είναι εξωπραγματικό. Είναι ένα μεγάλο νούμερο (37). Αν καταφέρει να βάλει τόσα γκολ θα σημαίνει ότι και η ομάδα πάει καλά, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να σκοράρει πολλά γκολ. Το να πετυχαίνει πολλά γκολ είναι σημάδι ότι και η ομάδα πηγαίνει καλά".

TAGS EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ