ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Ο Ελ Κααμπί μας δίνει περισσότερα από το να βάζει μόνο γκολ"

Μεντιλίμπαρ: "Ο Ελ Κααμπί μας δίνει περισσότερα από το να βάζει μόνο γκολ"
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα κόντρα στη Λαμία INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το διπλό του Ολυμπιακού στη Λαμία μίλησε για την απόδοση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και το πόσο βοηθάει την ομάδα συνολικά ο Μαροκινός, ενώ στάθηκε και στο τι άλλαξε στην εικόνα των "ερυθρόλευκων" σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που πέτυχε δύο γκολ, πέρασε με το διπλό από τη Λαμία (0-3) και συνεχίζει με το απόλυτο των τριών νικών στη Stoiximan Super League.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE και αναφέρθηκε στην απόδοσή του Μαροκινού "killer", αλλά και στη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με τις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Για το ματς: "Στο δεύτερο ημίχρονο στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα σταματούσε να πιέζει. Σήμερα δεν σταματήσαμε, συνεχίσαμε να πιέζουμε και έτσι βρήκαμε και άλλα γκολ".

Για την απόδοση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί: "Μας δίνει περισσότερα πράγματα από το να βάζει μόνο γκολ. Βοηθάει τον ίδιο όταν σκοράρει, του ανεβαίνει η ψυχολογία. Μας προσφέρει πάρα πολλά. Ίσως αν δεν σκόραρε να σταματούσε να δούλευε τόσο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ