ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Παίξαμε αγχωμένα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τη διαχείριση του χρόνου"

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγα 24ωρα και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR έπειτα από τη νίκη στο Μάλμε, τονίζοντας το άγχος που είχαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης μία σπουδαία νίκη στην Σουηδία, το 1-0 επί της Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, όμως τρεις ημέρες αργότερα προσγειώθηκε ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να υποστηρίζει στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο τα ματς στην Ελλάδα από εκείνα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Πρέπει να σκεφτόμαστε τη διαφορά των διοργανώσεων, άλλο το ματς της Ευρώπης, άλλο το σημερινό. Διαφορετικές οι διοργανώσεις, διαφορετικός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες για το γκολ, δεν είχαμε ευστοχία.

Ανεβήκαμε υπερβολικά, παίξαμε αγχωμένα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τη διαχείριση του χρόνου. Όχι, δεν ξέρω για τον τραυματισμό του Γιατζίτζι, ένα χτύπημα στο γόνατο ήταν, δεν ξέρουμε κάτι άλλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ