ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: "Κοιμηθήκαμε στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου"

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα, τους τόνισε πως κοιμήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπάθησε στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές μετά τη μείωση του σκορ από το πέναλτι του Όζμπολτ, αλλά δεν έπιασαν τόπο τα λόγια του, με συνέπεια να έρθει η ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

"Ξεκινήσαμε καλά, αλλά τα χαλάσαμε όλα στα τελευταία λεπτά και επιτρέψαμε στον Λεβαδειακό να σκοράρει. Πρέπει να συνέλθουμε, μπείτε μέσα και τελειώστε το παιχνίδι" είπε ο Ισπανός τεχνικός στους ερυθρόλευκους παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα. Ο έμπειρος κόουτς δεν ανέβασε πολύ τους τόνους, γι΄ αυτό ίσως και μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι "ήταν δικό μου λάθος γιατί δεν τους μίλησα όσο θα έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε".

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες και μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκης, λέγοντας τους μεταξύ άλλων τα εξής: "Κοιμηθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους με συνέπεια να ισοφαριστούμε και να μην πάρουμε ένα δικό μου παιχνίδι, τα χαλάσαμε όλα και φταίμε γι΄ αυτό. Νομίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν απλά και εύκολα μετά το 2-0, αλλά δεν είναι έτσι στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ