ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας, σε αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια"

Μεντιλίμπαρ: "Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας, σε αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια"
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού τόνισε ότι η προετοιμασία της ομάδας του πηγαίνει πολύ καλά και υποσχέθηκε ότι θα δώσουν τα πάντα για τη νέα ιστορική σεζόν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας στην Ολλανδία ενόψει της νέας χρονιάς και μέσα στο επόμενο διήμερο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με Αλ Καντσία και Ναϊμέγκεν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για τη νέα ιστορική σεζόν που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

"Θέλω να πω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η προετοιμασία που κάνει η ομάδα στην Ολλανδία πηγαίνει πολύ καλά, ο καιρός μας βοηθάει να κάνουμε καλή προπόνηση. Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια απέναντι σε ομάδα που είναι πιο έτοιμες από εμάς, χάσαμε από τον Άγιαξ 1-0 και κερδίσαμε 2-0 τη Μέχελεν, τώρα απομένουν δύο αγώνες πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι όλοι προπονούνται πολύ καλά και τέλος να σας πω πως θα τα δώσουμε όλα για τον σύλλογό μας, αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια, που είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους και ελπίζω να πάνε καλά", δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ