ΑΡΗΣ

Μέρα ανάδειξης νέας διοίκησης

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Άρης εκλογές MOTIONTEAM

Σε μία ηλιόλουστη μέρα για την Θεσσαλονίκη τα 4.775 τακτοποιημένα οικονομικά μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη έχουνε ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί και μέχρι τις 19:00 να επισκεφθούνε τα γραφεία της και να αναδείξουνε την νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Το ποιο δηλαδή από τα δύο ψηφοδέλτια, «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλή τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης την τελευταία διετία Αθανάσιο Αθανασιάδη και «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» με επικεφαλή του τον Παναγιώτη Στεφανίδη θεωρούνε ως πιο ικανό για να πάρει από αύριο το πρωί στα χέρια του τις τύχες της ΠΑΕ Άρης για την επόμενη διετία.


Το θετικό στην σημερινή εκλογική διαδικασία είναι ότι πέραν του καλού κλίματος που επικρατούσε από την στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες στις 9:00 το πρωί τρεις ώρες μετά (12:00) είχανε ήδη ψηφίσει περισσότερα από 1000 μέλη ανάμεσά τους και υποψήφιοι και των δυο συνδυασμών.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Αθανάσιος Αθανασιάδης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, επεσήμανε: «Οι διαδικασίες εξελίσσονται με απόλυτη τάξη και ευπρέπεια, δείγμα του πολιτισμού του κόσμου του Άρη που υπερασπίζει το εγχείρημα της Λέσχης. Ο Φορέας δυναμώνει όλο και περισσότερο ώστε να μπουν οι βάσεις για καλύτερες μέρες».

Κι όσο για το μέλος του ψηφοδελτίου «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Αντώνη Ζαμπέτα, πρόσθεσε: «Νιώθω υπερήφανος που είμαι Αρειανός, που μπόρεσα με μια δημοκρατική διαδικασία να ψηφίσω για το ΔΣ της ομάδας μου. Η Λέσχη Φίλων Άρη είναι μια δημιουργία που θα βοηθήσει και θα αποδειχτεί και σε βάθος χρόνου ότι είναι η σωτήρια λύση του Συλλόγου μας.

Νιώθω συγκίνηση που βλέπω όλον αυτόν τον κόσμο και θέλω να πω σε όσους δεν είναι ακόμη μέλη του Φορέα μας, να κάμψουν τους όποιους δισταγμούς έχουν και να έρθουν πιο κοντά στην Λέσχη που πρέπει να την στηρίξουμε όλοι.

Καλή επιτυχία και στη συνέχεια στον Φορέα, καλή επιτυχία στον ΑΡΗ της νέας χρονιάς. Αν εκλεγούμε θα τον στηρίξουμε τα υπόλοιπα χρόνια όπως κάνουμε από μωρά παιδιά ως Αρειανοί».

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε να πει: «Είναι μια ημέρα γιορτής για τον λαό του Άρη όπου με απόλυτη τάξη και δημοκρατία θα αποφασίσει ποια θα είναι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος την επόμενη διετία. Είναι μια κατάκτηση του λαού του Άρη που καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν την έχει».

Κι όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Νίκο Τσαρούχα, σημείωσε: «Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εξέλιξη και συνάμα επαινετική. Ο κόσμος περίμενε τη σειρά του ήσυχα και υπομονετικά. Μια πρωτοβουλία που πήραν νέοι άνθρωποι του Άρη την όποια εύχομαι να εκατοστίσει και να πάει παραπάνω. Το σλόγκαν ‘’Δεν είσαι απλά Άρης, είσαι ο Άρης’’ με εκφράζει απόλυτα».

Ο υπεύθυνος επί των δημοσίων σχέσεων της Λέσχης Φίλων Άρη, Δημήτρης Παπαδόπουλος, τόνισε: « Εκ μέρους του ΔΣ της Λέσχης Φίλων Άρη ευχαριστούμε τους εθελοντές και την εφορευτική επιτροπή για τις διαδικασίες που έκαναν ώστε να στηθεί αυτή η γιορτή. Σταμάτησε το πρωί ένα λεωφορείο με την ομάδα των Νέων Εργοτέλη και με ρώτησε ο πρόεδρος τους, τι γίνεται εδώ.

Όταν του εξήγησα, αισθάνθηκα πολύ περήφανος βλέποντας στο πρόσωπο του την έκπληξη. Αυτό το μοντέλο οφείλουμε να το προωθήσουμε. Για κάποιους άλλους είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά για εμάς είναι προτέρημα.

Είμαστε ο ίδιος λαός που αποδοκίμαζε την ομάδα όταν δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 1-0 στις Σέρρες και που αποθέωσε τη μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη. Είμαστε σαν έλληνες της υπερβολής.

Κάθε φορά μετά από κάθε εκλογική διαδικασία ο θεσμός θα βγαίνει πιο δυνατός.Άνθρωποι που προσπαθούν να πολεμήσουν την Λέσχη, θα τους κάνει πέρα ο ίδιος ο λαός του Άρη. Εμείς παλεύουμε για τη λαϊκή δημοκρατία του Άρη».

Ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Καραγιάννης, υποστήριξε: « Πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία που τιμά τον Άρη. Το αποτέλεσμα και νόμιμο και δίκαιο θα είναι. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη διαδικασία. Πάνω από όλα ο Άρης».

Ο υποψήφιος δε με την «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Δημήτρης Σαρρής, υπογράμμισε: « Νιώθω πολύ περήφανος. Έχει έρθει πολύς κόσμος και νομίζω θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ. Η διαδικασία είναι άψογη. Όλοι οι Αρειανοί νιώθουμε περήφανοι για τη Λέσχη Φίλων Άρη. Όλα βαίνουν καλώς και θεωρώ ότι το βράδυ όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε για το καλό του Άρη».

Τέλος το υποψήφιο μέλος του ψηφοδελτίου «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Αγαπητός Βαλογιώργης, δήλωσε: « Είναι μια υπέροχη μέρα στην ιστορία του Άρη. Είναι η δεύτερη φορά που ψηφίζουμε για το μέλλον του Συλλόγου και χαίρομαι για αυτό που ζω. Σήμερα είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Ο κόσμος έρχεται συνειδητοποιημένα να ψηφίσει και το κλίμα είναι εκπληκτικό.

Έχω μεγάλη αισιοδοξία, πιστεύω να διπλασιαστούν τα μέλη και στις επόμενες εκλογές να μη μας φτάνει ο χώρος. Είμαστε φωτεινό παράδειγμα για τους άλλους συλλόγους και οι εκλογές αυτές είναι η αποθέωση της δημοκρατίας».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ