ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέρα κρίσης για Μπάγεβιτς

Μέρα κρίσης για Μπάγεβιτς
INTIME SPORTS

Το μέλλον του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι του Ατρομήτου, θα κριθεί στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σπανό. Περισσότερες πιθανότητες η λήξη της συνεργασίας.

Ο αποκλεισμός του Ατρομήτου, κλόνισε δυνατά τα θεμέλια της ομάδας του Περιστερίου, που είδε τον βασικό της στόχο για φέτος, να απομακρύνεται. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές παρουσίας στον τελικό, είχες ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο πρόεδρος της ομάδας δεν έκανε δεκτό το αίτημα, θέλοντας την όποια απόφαση πάρει να είναι με καθαρό μυαλό. Για αυτό το λόγο κανονίστηκε ραντεβού για την Δευτέρα (24/12) προκειμένου ο κ. Σπανός, μαζί με τον Μπάγεβιτς αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για το μέλλον του Ατρομήτου.

Περισσότερες πιθανότητες το διαζύγιο

Οι πληροφορίες από το Περιστέρι αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ομάδας, έχει σκεφτεί πως θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα να συνεχίσει με νέο προπονητή και δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να βγει πιο ενωμένη η τριάδα πρόεδρος-προπονητής-τεχνικός διευθυντής, καθώς ο Γιώργος Σπανός, περισσότερο τα έχει με ποδοσφαιριστές της ομάδας που προκαλούν με την συνολική συμπεριφορά τους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ