ΑΡΗΣ

Μεριέμ: "Ο Ζήκος με ενθάρρυνε να έρθω"

Μεριέμ: "Ο Ζήκος με ενθάρρυνε να έρθω"
μεριεμ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, παρουσίασε το τελευταίο μεταγραφικό αποκτήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον διεθνή Γαλλοαλγερινό μέσο Καμέλ Μεριέμ

Αφού ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, ευχήθηκε στον Μεριέμ να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας και μετά το πέρας του συμβολαίου του που είναι για τον τρέχον ενάμιση χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2011, ο διεθνής Γαλλοαλγερινός σημείωσε: " Έχω παίξει 10 χρόνια στην Γαλλία ξεκινώντας από την Σοσό και στην συνέχεια έπαιξα στην Μαρσέιγ και την Μονακό. Είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα που θέλω να ανακαλύψω το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Για την καθοριστική συμβολή που είχε στο παιχνίδι της Τετάρτης στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου hellas online και την ετοιμότητα του εν όψει της συνέχειας υποστήριξε ότι: " Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Έπαιξα 20΄ στο παιχνίδι της Τετάρτης αλλά θα χρειαστώ ακόμη 2-3 αγώνες".

Για την θέση που προτιμάει ο ίδιος αλλά και ποιο είναι το καλό του πόδι είπε: " Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις και δεξιά και αριστερά. Προτιμώ ωστόσο να παίζω στον άξονα και κοιτάω να βοηθάω με οποιονδήποτε τρόπο μου ζητηθεί. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα δύο μου πόδια στο παιχνίδι μου".

Για την προσαρμογή του δήλωσε: " Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι στον Άρη. Γνώριζα τους Κόκε και Ναφτί αλλά εκτός αυτού δεν έχω κανένα παράπονο από την υποδοχή που έτυχα".

Για το αν οι εκτελέσεις στημένες φάσεων είναι ένα από τα δυνατά του σημεία υπογράμμισε πως: " Τα έχω δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις και θα έλεγα πως είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία".

Σε ερώτηση για το αν μίλησε και με κάποιον άλλον εκτός των Κόκε και Ναφτί πριν αποδεχθεί την πρόταση του Άρη ο Μεριέμ τόνισε: " Μίλησα και με τον Ζήκο που ήμασταν μαζί στην Μονακό. Μου μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα του Άρη και με ενθάρρυνε να έρθω στην ομάδα".

Για την ετοιμότητά του είπε: " Θέλω ακόμη 2-3 παιχνίδια για να είμαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης αν και θεωρώ ότι είμαι ήδη καλά".

Για το αν στην Γαλλία οι διαιτητές θα διεξήγαγαν παιχνίδια σε αγωνιστικούς χώρους όπως το περασμένο Σαββατοκύριακο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Πανθρακικό και την Τετάρτη στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη απάντησε κατηγορηματικά πως: " Δεν μπορώ να το γνωρίζω γιατί δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου τέτοιο αγωνιστικό χώρο στην Γαλλία. Είναι επικίνδυνο φυσικά για τους παίκτες και είναι και θέμα τύχης να παίξει σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο ποδόσφαιρο".

Για το αν ανυπομονεί για το ντεμπούτο του και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" υπό την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη μετά από αυτό στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη υπογράμμισε: " Σίγουρα θα είναι ένα συν. Ένα αβαντάζ το να παίζεις εντός έδρας με την ομάδα. γνωρίζω για τους φιλάθλους του Άρη ότι είναι θερμοί και περιμένω να με υποστηρίξουνε και μένα".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (14/02, 16:45) με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα ευχάριστα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ότι κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων μετέχουν από σήμερα οι Τόνι Κάλβο και Νταρίο Φερνάντεζ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν εξάλλου οι Μεντί Ναφτί και Ίαν Ντέιλι ενώ απουσίασαν από την προπόνηση λόγω εμπύρετης ίωσης οι Σταύρος Λαμπριάκος και Φρέντι Αντού.





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ