ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα για ΑΕΚ και ο Κοντόες

Μέσα για ΑΕΚ και ο Κοντόες
INTIME SPORTS

Ο Κοντοές εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του Σα πίντο για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με την ΑΕΚ.

Με τον Κοντοέ στην διάθεση του και τον Κατσουράνη υποψήφιο για την ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με την ΑΕΚ ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του ο Ατρόμητος.

Ο Σα Πίντο μπορεί να υπολογίζει στον Έλληνα αμυντικό ο οποίος εξέτισε την τιμωρία ενώ την ίδια ώρα σκέφτεται να βάλει ακόμα και βασικό τον "Κατσούρ" λόγω της ποιότητας που τον διακρίνει. Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα του Τσενάμο ο οποίος και την Δευτέρα γυμνάστηκε μόνος του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της Καλλονής έκαναν αποθεραπεία καιspaενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τσέναμο. Στη διάθεση του προπονητή μας Ρικάρντο Σα Πίντο επιστρέφει ο Κοντοές".

Άρνηση από την αστυνομία

Εν τω μεταξύ ο αγώνας της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί παρουσία μόνο φιλάθλων της ΑΕΚ καθώς η αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία φίλων του Ατρόμητου στο γήπεδο παρά την συγκατάθεση των γηπεδούχων.

"Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ατρόμητος την ερχόμενη Πέμπτη (17.00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και κατά την πάγια τακτική της αιτήθηκε θύρα και εκδοτήριο για μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνηγόρησε θετικά αλλά αρνήθηκε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η οποία εισηγήθηκε την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων μας στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείο Αθλητισμού & Πολιτισμού απαγορεύεται λοιπόν η μετακίνηση οπαδών του Ατρόμητου «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ