ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Μέσα" και ο Δημούτσος

"Μέσα" και ο Δημούτσος
INTIME SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα του Ατρόμητου την Πέμπτη και τέθηκε στην διάθεση του Σα Πίντο για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

Όσο περνούν οι μέρες όλο και αυξάνει τους ρυθμούς εκγύμνασης ο Ελίνι Δημούτσος ο οποίος θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Σα Πίντο για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διεθνής μέσος την Πέμπτη γυμνάστηκε σε όλο το πρόγραμμα και εν συνεχεία έκανε μόνος τους δείχνοντας βάρος στην φυσική κατάσταση.

Έτσι το μοναδικό πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού ακούει στο όνομα του Ούμπιντες ο οποίος είχε άδεια για να βρεθεί στην Αργεντινή καθώς θρηνεί τον χαμό της αδερφής του και αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ο Σα Πίντο θα έχει τετ α τετ μαζί του την Παρασκευή και ανάλογα σε τι κατάσταση είναι θα αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

"Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννινα.

Με εξαίρεση τον Ούμπιντες που παίρνει σήμερα το απόγευμα το αεροπλάνο της επιστροφής από την Αργεντινή και αύριο το πρωί αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του προπονητή μας Σα Πίντο.

Ο Δημούτσος μετείχε στο πρόγραμμα αλλά προς το τέλος διαχωρίστηκε από το γκρουπ και γυμνάστηκε πάνω στη φυσική κατάσταση.

Στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ομάδας Κ16 αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 Λώλος και Ιγκμπινόμπα στη φιλική αναμέτρηση (0-0) με την αντίστοιχη της Ιταλίας που έγινε στο γήπεδο της Δράμας.

Στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κ18 έλαβε μέρος ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 Μιχάλης Μπαστακός".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ