ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μέσα ο Κολοβός, έξω ο Αυλωνίτης ενόψει ΟΦΗ

Μέσα ο Κολοβός, έξω ο Αυλωνίτης ενόψει ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΟΦΗ σε αντίθεση με τον Αυλωνίτη. Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν και τους δυο να αποχωρούν μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε την Τρίτημε προπόνηση στη Βάρη και ακολούθως ο προπονητής, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία ταξίδεψε στο Ηράκλειο.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίος και ο Δημήτρης Κολοβός σε αντίθεση με τον Τάσο Αυλωνίτη με τις φήμες να θέλουν και τους δυο να αποχωρούν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά το ματς της Τετάρτης, ο ένας με προορισμό τον Ολυμπιακό και ο άλλος τον Εργοτέλη. Μένει να δούμε τι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Οι 18 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Ζαχαράκης, Κολοβός, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος,Παντίδος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρντι, Λάσνικ, Μπούζας, Κούρος, Σταυροθανασόπουλος, Κουλουχέρης, Πάνος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ