ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Μπουμάλ, εκτός και πάλι οι Λουντ, Χουχούμης στον Παναθηναϊκό

Μέσα ο Μπουμάλ, εκτός και πάλι οι Λουντ, Χουχούμης στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αρκετές αλλαγές θα ταξιδέψει στα Γιάννινα για το ματς του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός με τον Αντρέα Στραματσόνι να αφήνει εκτός τους Στιλ, Ταυλαρίδη, Κλωναρίδη.

Με τον Μπουμάλ για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού, όπως και αναμενόταν, θα ταξιδέψει το τριφύλλι στα Γιάννινα την Τετάρτη (6/1) το πρωί ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (7/1) στα Ιωάννινα με μια χαλαρή προπόνηση.

Ο Καμερουνέζος άσος ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει θα αγωνίζεται με το νούμερο 30 στη φανέλα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα πράσινα αρχίζοντας σιγά-σιγά να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα εκτός έμειναν σε ένα ακόμη ματς οι Λουντ και Χουχούμης με τον Στραματσόνι να μην τους υπολογίζει ούτε και για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Δανεικός στον ΠΑΣ ο Χουχούμης

Ο αποκλεισμός του Φιλανδού άσου αλλά και του Έλληνα μπακ από ένα παιχνίδι ακόμα καθώς και οι δυο τους είχαν μείνει εκτός τόσο από το ματς με τον Πανθρακικό όσο και από το ματς με τον Παναιτωλικό και είχαν παίξει κόντρα στην Κέρκυρα δείχνει ότι οι δυο ποδοσφαιριστές δεν είναι στις πρώτες αλλά ούτε καν στις δεύτερες επιλογές του Ιταλού τεχνικού.

Και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις με τον Χουχούμη να καταλήγει δανεικός στα Γιάννινα ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Φιλανδό αν αποκτηθεί και άλλο χαφ.

Ακόμη εκτός λόγω τακτικής έμειναν οι Ταυλαρίδης, Κλωναρίδης και Στιλ ενώ αντίθετα επιστρέφουν στην αποστολή οι Ζέκα, Κουτρουμπής που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Επίσης εκτός έμειναν και οι Λάμπρου, Ευαγγέλου και Αγγελόπουλος με τους δυο πρώτους να είναι παρόντες στον πάγκο στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα αλλά όχι και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην 20άδα και θα είναι και στην 18άδα λόγω του κανονισμού του Κυπέλλου είναι οι Κότσαρης, Στάικος.

Η σχετική ανακοίνωση των πράσινων ανέφερε:

"Οι 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Στραματσόνι για το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ

Την τελευταία του προπόνηση πριν το μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (07/01/2016 - 15:00 ΟΤΕ Sport 1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι.

Ο Δώνης απουσίασε λόγω ίωσης ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος ακολούθησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το πρώτο ματς με την ομάδα της Ηπείρου, που θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες» για τον τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας COSMOTE.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Εσιέν, Λαγός, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Στιλ, Ταυλαρίδης, Κλωναρίδης, Λουντ, Λάμπρου, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέστο, Μπούρμπος, Αγγελόπουλος, Δώνης, Νίνης, Σταματάκης και Αναγνωστόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ