ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα ο Ούμπιντες, εκτός οι Κατράνης, Κεϊτά στον Ατρόμητο

Μέσα ο Ούμπιντες, εκτός οι Κατράνης, Κεϊτά στον Ατρόμητο
Κόρμπος, Ουμπίντες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό ο Ατρόμητος καθώς ο Κορακάκης δεν υπολογίζει στους Κατράνη, Κεϊτά ενώ έχει στην διάθεση του τον Ούμπιντες.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το Σάββατο τον Λεβαδειακό με την ομάδα του Περιστερίου να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις αποτυχίες σε Χανιά και Κέρκυρα.

Ο Γιώργος Κορακάκης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κατράνη που έχει πάθει τράβηγμα και τον Κεϊτά που είναι τιμωρημένος. Επίσης εκτός έμειναν οι Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Αντίθετα κανονικά θα αγωνιστεί ο Ούμπιντες που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε ενώ στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στους "Φαίακες" συμπεριλήφθηκε και ο Νάτσος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο του Περιστερίου (15.00) στο πλαίσιο της 2αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά ο προπονητής μας Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλο, Μπίτολο, Νάτσο, Μπαστακό, Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Κοντοέ, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Γκουγκούδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Δ. Μπογατσιώτη. Ο Κεϊτά έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (4 κίτρινες)".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ