ΠΑΟΚ

Μέσα ο Βιεϊρίνια, εκτός ο Σορλέν

Μέσα ο Βιεϊρίνια, εκτός ο Σορλέν
σορλέν βιεϊρίνια

Δίχως Σορλέν αλλά με Βιεϊρίνια ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ (19:00 Nova)

Ο Γάλλος που ταλαιπωρείται από μια ίωση έκανε τεστ και όπως φάνηκε δεν έχει τον ιό H1N1 όμως προτιμήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να αναρρώσει.
Aντίθετα, ο φορμαρισμένος Πορτογάλος που επίσης ταλαιπωρήθηκε από ίωση νιώθει αρκετά καλύτερα και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή κάτι που σημαίνει πως ο Σάντος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακαρί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Με 4-4-1-1 στο ΟΑΚΑ

Όσο για το σύστημα που σκέφτεται να παρατάξει ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, πιο πιθανό μοιάζει το 4-4-1-1.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Κώστας Χαλκιάς, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, αριστερό μπακ ο Λίνο, ενώ δεξιά ο Σνάουτσνερ.

Στα χαφ ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει δίπλα του τον Βιτόλο, δεξί χαφ θα είναι ο Φωτάκης, αριστερά ο Βιεϊρίνια αντί του Σορλέν, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουσλίμοβιτς και λίγο πιο πίσω ο Ίβιτς. Αυτή είναι η πιο πιθανή ενδεκάδα που θα δούμε από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ