ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, έξω ο Αμάουρι!

Μέσα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, έξω ο Αμάουρι!
Αμάουρι-Γιουβέντους

Ο Κάρλος Ντούνγκα κάλεσε τον Ζ.Σίλβα για το φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ιταλία στις 10 Φλεβάρη, όχι όμως και τον Αμάουρι

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο" είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την... πίστη του άσου της Γιουβέντους στην πατρίδα του, όμως από τη στιγμή που τον άφησε εκτός αποστολής, ο ικανότατος στράικερ εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες (σύντομα θα έχει στα χέρια του το ιταλικό διαβατήριο).
Αυτή θα είναι η 13η συνολικά αναμέτρηση μεταξύ της "σκουάντρα ατζούρα" και της "σελεσάο", των δύο εθνικών ομάδων με τους περισσότερους παγκόσμιους τίτλους (εννέα συνολικά), με το εντυπωσιακό να είναι πως τα νούμερα δείχνουν ισορροπία: αμφότερες μετρούν από 5 νίκες (υπάρχουν και δύο ισοπαλίες), ενώ έχουν σημειώσει από 19 τέρματα έκαστος.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Κάρλος Ντούνγκα για το φιλικό με την Ιταλία:

Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Ντόνι (Ρόμα)

Αμυντικοί: Μαΐκόν (Ίντερ), Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Αντριάνο (Σεβίλλη), Λούσιο (Μπάγερν Μονάχου), Ζουάν (Ρόμα), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), Λουισάο (Μπενφίκα), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Ζόσουε (Βόλφσμπουργκ), Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φελίπε Μέλο (Φιορεντίνα), Ελάνο (Μάντσεστερ Σίτι), Ζούλιο Μπαπτίστα (Ρόμα), Κακά (Μίλαν), Ροναλντίνιο (Μίλαν)

Επιθετικοί: Ρομπίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Πάτο (Μίλαν), Λουίς Φαμπιάνο (Σεβίλλη), Αντριάνο (Ίντερ)













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ