ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα Ταυλαρίδης, Γκαρσία

Μέσα Ταυλαρίδης, Γκαρσία
INTIME SPORTS

Τόσο ο Ταυλαρίδης που αποχώρησε από το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω ενός χτυπήματος στο κεφάλι όσο και ο Γκαρσία που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με τους Πίτου Γκαρσία και Στάθη Ταυλαρίδη αναχώρησε η αποστολή του Ατρόμητου για την Τρίπολη όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο πρώτος ήταν αμφίβολος λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο αλλά τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας όπως και ο έμπειρος αμυντικός που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο κεφάλι και είχε κάνει κάποια ράμματα ενώ μάλιστα είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση της Τετάρτης. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Φυτανίδης ο οποίος ήταν εκτός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω μιας ίωσης.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο.

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια για τους φίλους του Ατρόμητου αυτά θα πωλούνται και την Κυριακή από εκδοτήριο στη Θύρα 4 του γηπέδου. Η τιμή είναι 15 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ