ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι από άλλη διάσταση: Πρώτος σε τάκλιν και σε κερδισμένες μονομαχίες στο Ίντερ Μαϊάμι - Ατλάντα

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ | 25 Οκτωβρίου 2024
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ | 25 Οκτωβρίου 2024 @2024 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι έχει βρει τρόπο να "παγώσει" το χρόνο αφού σε ηλικία 37 ετών κάνει απίστευτα πράγματα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να πρωτεύει σε έξι στατιστικές κατηγορίες στον αγώνα κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Μέσι από άλλον πλανήτη! Ο οκτάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν σκόραρε στη νικηφόρα αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ (2-1) για τον πρώτο γύρο των play offs του MLS, ωστόσο είναι ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και απολύτως δικαιολογημένα.

Αιτία οι αδιανόητες επιδόσεις του στο ματς, με τον 37χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή να ηγείται σε έξι διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων εκείνη που αφορά τα τάκλιν και αλλά και τις προσωπικές μονομαχίες.

Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας: περισσότερες πάσες-κλειδιά (5), περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες (3), περισσότερα τάκλιν (4), περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες (8), περισσότερα σουτ στο στόχο (5) και περισσότερες επαφές στην αντίπαλη περιοχή (13, έχοντας συνολικά 91 επαφές με τη μπάλα), με το κερασάκι στην τούρτα να είναι η ασίστ που έδωσε στον Τζόρντι Άλμπα στο 60', με την οποία γράφτηκε το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ