CHAMPIONS LEAGUE

Μέσι: "Δείξαμε ποιοι είμαστε"

Μέσι: "Δείξαμε ποιοι είμαστε"

Ο Λιονέλ Μέσι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την κατάκτηση του τίτλου, επισημαίνοντας πως η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη από τη Μάντσεστερ στο γήπεδο.

Ο Αργεντινός επιθετικός για ακόμη μία φορά "χόρεψε", σκόραρε και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Λογικό λοιπόν να δηλώνει " πάρα πολύ χαρούμενος για το πώς εξελίχθηκαν όλα".

" Δείξαμε ποιοι είμαστε και ήμαστε πολύ καλύτεροι από αυτούς στο παιχνίδι", τόνισε ο 24άχρονος, που επίσης τερμάτισε και στην πρώτη θέση των σκόρερ του φετινού Champions League, πράγμα που πέτυχε και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

" Έγινε ένα παιχνίδι για να το θυμάσαι. Αυτό που κάνει αυτή η ομάδα είναι τρομερό. Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό που πετύχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους", σημείωσε ο Αργεντινός.

" Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα το γιορτάσουμε. Αυτή η ομάδα είναι η ομάδα των νικητών, όλοι το ξέρουμε, και το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα είναι το πώς θα το γιορτάσουμε την Κυριακή. Ήδη πάντως έχουμε στο μυαλό μας και την επόμενη σεζόν", σχολίασε ο Μέσι, και ίσως οι αντίπαλοι της "Μπάρτσα" να πρέπει να το εκλάβουν σαν ...απειλή.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ