ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά ρεκόρ"

Barcelona's Argentinian midfielder Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the UEFA Super Cup football match FC Barcelona vs FC Porto, on August 26, 2011 at the Louis II stadium in Monaco. AFP PHOTO VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
Barcelona's Argentinian midfielder Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the UEFA Super Cup football match FC Barcelona vs FC Porto, on August 26, 2011 at the Louis II stadium in Monaco. AFP PHOTO VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο Λιονέλ Μέσι θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

" Θέλω να σπάσω το ρεκόρ του Ροντρίγκεζ μόνο και μόνο επειδή θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ γίνεται για την Μπαρτσελόνα", υπογράμμισε ο Λιονέλ Μέσι στην 'Ηet Nieuwsblad'.

" Είναι καλό για την ομάδα όταν σκοράρω. Θέλω να κερδίζω τρόπαια και δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά ρεκόρ", συνέχισε ο Αργεντίνος που έχει φτάσει τα 203 γκολ με τους Μπλαουγκράνα.

Ο 24χρονος επιθετικός είναι στην δεύτερη θέση των σκόρερ της ιστορίας της καταλανικής ομάδας, με τον ΣέζαρΡοντρίγκεζ να βρίσκεται στην κορυφή με 235 τέρματα.

" Δεν θέλω απαραίτητα να σπάσω φέτος το ρεκόρ. Αν γίνει, θα νιώσω καλά αλλά δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου αν δεν το σπάσω", κατέληξε ο Λιονέλ Μέσι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ