ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα σπάσω ένα ρεκόρ όπως αυτό του Πελέ"

O Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση της La Liga απέναντι στην Βαγιαδολίδ
O Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση της La Liga απέναντι στην Βαγιαδολίδ CESAR MANSO/POOL VIA AP

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε πλέον εκείνος αντί του Πελέ ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ με τη φανέλα μίας μόνο ομάδας, με τον Αργεντινό να σπεύδει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του του ώστε να σπάσει το ρεκόρ.

Το 65ο λεπτό της αναμέτρησης της Βαγιαδολίδ με την Μπαρτσελόνα (3-0 το τελικό σκορ υπέρ των Καταλανών) γράφτηκε ήδη με χρυσά γράμματα στην ιστορία του βασιλιά των σπορ αφού τότε ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και έφτασε τα 644 στην καριέρα του με τους μπλαουγκράνα.

Έτσι, ο σπουδαίος Αργεντινός κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ του Πελέ που φάνταζε για δεκαετίες ακατάρριπτο αφού ο θρυλικός Βραζιλιάνος είχε σκοράρει 643 γκολ με τη φανέλα της Σάντος και η συγκεκριμένη επίδοση ήταν η μεγαλύτερη μέχρι και το βράδυ της Τρίτης.

Πλέον, το ρεκόρ είναι σε αργεντίνικα χέρια, με τον Pulga να δείχνει τη χαρά του για το τεράστιο αυτό επίτευγμα μέσα από ένα ποστάρισμα που έκανε στους λογαριασμούς του στα social media, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έσπαγα κάποιο ρεκόρ. Πόσο μάλλον αυτό που πέτυχα, το ρεκόρ του Πελέ.

Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, οι συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όλοι όσοι με υποστηρίζουν. Μία αγκαλιά σε όλους!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ