ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Είμαστε πιο δυνατοί από όλους"

Μέσι: "Είμαστε πιο δυνατοί από όλους"
Λιονέλ Μέσι-Μπερναμπέου-γκολ

"Η ομάδα απέδειξε ότι αν θέλουμε είμαστε ανώτεροι από όλους", τόνισε ο Λ.Μέσι μετά το 2-0 επί της Ρεάλ

Όσο για τον πρωταγωνιστή του "clasico" αυτός ήταν για μία ακόμα φορά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των "μπλαουγκράνα" με το υπέροχο γκολ του στο 33', φτάνοντας τα 27 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ), τα 40 σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και τα 8 κόντρα στους Μαδριλένους.
"Η ομάδα απέδειξε ότι, αυτή τη στιγμή, είναι ανώτερη απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη", τόνισε με δηλώσεις του αμέσως μετά το ντέρμπι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2009, για να συνεχίσει:

"Εγώ δεν έχω πει ότι είμαι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέω ότι η Μπάρτσα είναι ανώτερη από τη Ρεάλ. Για ακόμα μία φορά η ομάδα απέδειξε ότι αν θέλουμε είμαστε ανώτεροι από όλους.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, μεταξύ δύο ομάδων που σέβεται η μία την άλλη. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και για αυτό πήραμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές αν και κάναμε ένα καθοριστικό βήμα για τον τίτλο.

Υπάρχουν ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, εγώ θα πρέπει να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ας πηγαίνουμε βήμα βήμα. Μπορούμε να γράψουμε ακόμα περισσότερο ιστορία αλλά θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά".





Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Πέπ Γκουαρντιόλα είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα καθώς απολαμβάνει διαφορά τριών πόντων 7 αγωνιστικές πριν το τέλος, που στην ουσία είναι τέσσερις αφού πλεονεκτεί έναντι της Ρεάλ έχοντας νικήσει και στα δυό μεταξύ τους παιχνίδια.








TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ