COPA AMERICA

Μέσι: "Είναι παικταράς ο Καστίγιο"

Μέσι: "Είναι παικταράς ο Καστίγιο"
καστιγιο μεξικο

Υπόκλιση και από τον Λιονέλ Μέσι στο ταλέντο του Καστίγιο. "Μου έχει κάνει μεγάλη έκπληξη. Είναι παικταράς"

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στον Καστίγιο είπε στο Sport.es: " Ο Καστίγιο μου έχει κάνει την πιο μεγάλη έκπληξη. Είναι παικταράς".

Το αστέρι του Μεξικό όταν δεν εντυπωσιάζει εντός των τεσσάρων γραμμών στα γήπεδα της Βενεζουέλας πολιορκείται από δημοσιογράφους. Σε μία ακόμα συνέντευξή του σε γερμανικό μέσο αυτή τη φορά ("diewelt online”) προκάλεσε αίσθηση με τα λεγόμενα του.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος όλα πήγαν τέλεια στη Βενεζουέλα. Η αναγνώριση με κάνει να θέλω να δουλέψω περισσότερο”.

Σε ερώτηση για τους Μέσι, Ρομπίνιο και το πως αισθάνεται που το όνομά του αναφέρεται μαζί με το δικός τους ως τα αστέρια της διοργάνωσης ο Καστίγιο δήλωσε:

Ο Μέσι και ο Ρομπινο είναι ξεχωριστοί παίκτες παγκοσμίως διάσημοι γιατί είχαν τύχη και τους πήρε η Μπαρτσελόνα και η Ρεαλ στην σωστή στιγμή, δύο ομάδες που είναι παντού γνώστες και οι 30 παίκτες της Ρεαλ είναι αστέρια γιατί ο σύλλογος είναι κάτι το διαφορετικό. Όποιος φοράει το σήμα της είναι σε άλλο επίπεδο.

Το Κόπα Αμερικα είναι ένα παράδειγμα ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά με άλλους καλούς παίκτες που αγωνίζονται σε μικρότερες ομάδες

Εγώ παίζω από 15 στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει την αίγλη της Πριμέρα. Είμαι σίγουρος πως και σε άλλα πρωταθλήματα υπάρχουν Μέσι και Ρομπίνιο που δεν έχουν αυτή τη φήμη και δεν θα γίνουν παγκόσμια αστέρια

Όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα όπως της Ισπανία ή της Αγγλία γίνεσαι παγκόσμιο αστέρι γιατί σε βλέπει όλος ο κόσμος. Ένα μικρό βήμα ή ένα τρικ και σε θαυμάζουν από το Μεξικό μέχρι την Κίνα.

Με τον Ολυμπιακό έχω κατακτήσει 9 από τα 10 τελευταία πρωταθλήματα αλλά η ποιότητα και η αναγνωρισιμότητα είναι πολύ κατώτερη από Ισπανία. Σε καμία χώρα δεν προβάλλονται οι παίκτες αλλά στην Ελλάδα όλοι παρακολουθούν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εδώ και 7 χρόνια παίζω στην Ευρώπη αλλά τώρα έγινα γνωστός”.

Ερωτώμενος για το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο ο “Νιντέντο” είπε: " Έτσι είμαι από μικρό παιδί. Μισώ να χάνω. Από μικρός στα 6 μου χρόνια όταν έπαιζα με τον αδερφό μου θύμωνα όταν έχανα και είχαμε τεράστιους τσακωμούς. Στο σχολείο ήμουν κακός μαθητής δεν ήμουν πρότυπο πρέπει να το παραδεχθώ".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε πως γίνεται ένας Ουρουγουανός να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά στην Εθνική του Μεξικό ο Καστίγιο δήλωσε κατηγορηματικά πως είναι Μεξικανός!: “ Το Μεξικό είναι η χώρα που γεννήθηκα. Ήλπιζα πάντα να με επιλέξουν. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι είμαι Κινέζος δεν με νοιάζει. Εγώ είμαι Μεξικανός”.



















TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ