ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Έμπνευση οι Ροναλντίνιο και Πίρλο"

Μέσι: "Έμπνευση οι Ροναλντίνιο και Πίρλο"

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε ότι οι πρόσφατες εκτελέσεις φάουλ από τους Πίρλο και Ροναλντίνιο, τον ενέπνευσαν ώστε να σκοράρει και εκείνος με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Ουρουγουάη.

Μετά από τους Ροναλντίνιο και Πίρλο οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με εκτελέσεις φάουλ περνώντας τη μπάλα κάτω από το τείχος, ήταν η σειρά του Λιονέλ Μέσι να πράξει αναλόγως.

Αυτό έγινε στο 80ο λεπτό του αγώνα της Αργεντινής με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να εκτελεί τον Μουσλέρα με παρόμοιο στιλ και να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο ματς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Διαβάστε τι έγινε το βράδυ της Παρασκευής στους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας για τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

"Είδα ότι ο τερματοφύλακας ήθελε να πάει λίγο πιο μπροστά και ήξερα ταυτόχρονα πως το τείχος είχε σηκωθεί. Ο Αντρέα Πίρλο και ο Ροναλντίνιο πέτυχαν πρόσφατα γκολ με αυτό τον τρόπο.

Είχα κάποιες αμφιβολίες όμως το δοκίμασα και πήγε καλά", δήλωσε ο "Pulce" σχετικά με το εξαιρετικό σε έμπνευση αλλά και εκτέλεση γκολ του.

Δείτε το γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Λιονέλ Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ