ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η αμηχανία του Αργεντινού στο χειροκρότημα των συμπαικτών του μπροστά στους φίλους της Παρί

Ο Μέσι μαζί με τους συμπαίκτες του πανηγυρίζει τη νίκη της Παρί μπροστά από την εξέδρα των φίλων της ομάδας
Ο Μέσι μαζί με τους συμπαίκτες του πανηγυρίζει τη νίκη της Παρί μπροστά από την εξέδρα των φίλων της ομάδας PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε μαζί με τους νέους τους συμπαίκτες τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν (2-0) μπροστά από τους φίλους της ομάδας, αλλά ήταν ιδιαίτερα αμήχανος στο χειροκρότημα των συμπαικτών του.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τη Ρεμς, περνώντας ως αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Νεϊμάρ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να προηγείται ήδη με 2-0.

Μετά το φινάλε του αγώνα, που βρήκε τον σύλλογο του Παρισιού νικητή, οι παίκτες της Παρί μαζί με τον Μέσι κατευθύνθηκαν στην εξέδρα των φίλων της ομάδας, πανηγυρίζοντας μαζί τους την 4η διαδοχική νίκη της ομάδα στη φετινή Ligue 1 σε ισάριθμα ματς.

Στο video ο Αργεντινός χειροκροτεί τους φίλους των Παριζιάνων, που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά φαίνεται ιδιαίτερα αμήχανος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αργεντινός σταρ μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά έδωσε μία μικρή γεύση στον κόσμο των Παριζιάνων για το τι θα ακολουθήσει στη σεζόν, με ένα ωραίο με σπριντ και κλέψιμο στη μεσαία γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ