ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι τον τίμησε για το απίστευτο ορόσημο των 45 τίτλων στην καριέρα του

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι τον τίμησε για το απίστευτο ορόσημο των 45 τίτλων στην καριέρα του
@2024 AP IMAGES/LYNNE SLADKY

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στη νίκη με 2-1 της Ίντερ Μαϊάμι επί των Σικάγο Φάιερ, καθώς η αμερικανική ομάδα δημιούργησε ένα τελετουργικό για τους 45 τίτλους του Αργεντινού σταρ.

Τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα της τίμησε για ακόμα μία φορά η Ίντερ Μαϊάμι, καθώς η αμερικανική ομάδα στο ματς κόντρα στους Σικάγο Φάιερ έστησε ένα ολόκληρο τελετουργικό για τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, από τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/07) ο "Λίο" είναι ο παίκτης με του περισσότερους τίτλους (45) στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντάνι Άλβερ, επίτευγμα που πέτυχε μετά την κατάκτηση του Copa America 2024 με την εθνική Αργεντινής.

Ο σύλλογος του MLS δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό σόου πριν την έναρξη του αγώνα. Στο κέντρο του γηπέδου τοποθετήθηκε ένα τεράστιο πανό με το νούμερο 45.

Το πανό πλαισίωναν 45 παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας της Φλόριντα, ενώ μέλη της διοίκησης έδωσαν στον 37χρονο σταρ ένα κάδρο, στο οποίο δέσποζαν στιγμές του Μέσι με τα τρόπαια που έχει κερδίσει με τις Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μαϊάμι και Αλμπισελέστε.

Για την ιστορία, η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε με 2-1 χάρις στα γκολ των Ζόρντι Άλμπα και Ματίας Ρόχας, αποτέλεσμα που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, ενώ ο Μέσι παρουσιάστηκε με ειδική μπότα λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου πέντε εβδομάδες.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ