ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αλλάξει το στυλ που αγωνίζεται"

Μέσι: "Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αλλάξει το στυλ που αγωνίζεται"

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος, αλλά κι ότι είναι δύσκολο να αλλάξουν αγωνιστική φιλοσοφία οι Καταλανοί.

Συνέντευξη σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης έδωσε ο Λέο Μέσι, όπου μίλησε για όλα. Ο Αργεντινός, ο οποίος έλειψε πολύ από τα τελευταία ματς της Μπαρτσελόνα λόγω του τραυματισμού του, σίγουρα δεν αντέχει να βλέπει τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας από τον πάγκο.

"Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ειδικότερα γιατί είχαμε σαν αντίπαλο στην κούρσα την Ρεάλ, η οποία έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου", ήταν τα λόγια του Μέσι.

Ο Αργεντινός συνέχισε λέγοντας: "Θέλω να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο".

"Είναι αλήθεια ότι η απουσία του Τίτο Βιλανόβα ήταν σημαντική. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρόουρα ή οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκαναν καλή δουλειά, αλλά η απουσία του πρώτου προπονητή φαινόταν".

Μάλιστα, για τον Μέσι η Μπαρτσελόνα όπως είπε κι ίδιος είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός σύλλογος. "Όποιος έρχεται εδώ δεν μεγαλώνει μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και σαν άνθρωπος. Είμαι σχεδόν όλη μου τη ζωή εδώ, από τα 13 μου. Νομίζω ότι έχω ζήσει πιο πολύ εδώ παρά στην Αργεντινή".

Όσο για το ότι οι "μπλαουγκράνα" φέτος δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Champions League δήλωσε: "Δεν μπορούμε κάθε χρόνο να σηκώνουμε όλα τα τρόπαια, αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την αγωνιστική φιλοσοφία και το στυλ που παίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά".

Τέλος, αναφορικά με το τι θα φέρει το μέλλον για τον ίδιο, ο Αργεντινός είπε: " Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να αγωνιστώ μια μέρα στην Αργεντινή, αλλά προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι η Μπαρτσελόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ