ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η πρώτη εμφάνιση με το 10 στην Παρί ήταν από τις χειρότερες στην καριέρα του

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί  και τη Λιόν
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε απέναντι στη Νις στο κύπελλο Γαλλίας την πρώτη του εμφάνιση με το Νο10 στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά για πρώτη φορά στην καριέρα του ηττήθηκε σε συλλογικό επίπεδο μετά από τη διαδικασία των πέναλτι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Δευτέρας (31/1) έχασε από τη Νις στα πέναλτι με 5-6 (0-0 η κανονική διάρκεια) και αποκλείστηκε από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, σε ένα ματς που ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το Νο10.

Ο Μέσι, εκτός από την Μπαρτσελόνα, εγκατέλειψε το καλοκαίρι και το Νο10. Ο κάτοχος της συγκεκριμένης φανέλας στην Παρί είναι ο Νεϊμάρ και έτσι ο Αργεντινός πλέον αγωνίζεται με το Νο20.

Απέναντι στη Νις, μπόρεσε να φορέσει για πρώτη φορά το 10. Κι αυτό γιατί η παράδοση στο Κύπελλο της Γαλλία θέλει τις ομάδες να αγωνίζονται με αριθμούς από το 1 έως το 11, από τη φάση των 16 και μετά.

Ο Μέσι λοιπόν έπαιξε για πρώτη φορά με το 10 της Παρί, αλλά... ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στη καριέρα του. Ο σταρ της Παρί ήταν στην πλευρά των ηττημένων για πρώτη φορά σε επίπεδο συλλόγου έπειτα από μια διαδικασία πέναλτι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ